Nu lezen
Xiaomi Mi Pad 4 officiële première van 25 in juni

Xiaomi Mi Pad 4 officiële première

Xiaomi op de graphics presenteerde de officiële releasedatum van de nieuwste tablet met het Mi-logo. Het bedrijf heeft geen informatie verstrekt over de specificaties van de nieuwe tablet, maar het netwerk heeft al veel lekken.

Xiaomi Mi Pad 4 officiële première van 25 in juni

De nieuwe tablet moet een diagonaal scherm hebben 8 in 16-indeling: 10 met Full HD + resolutie. De dichtheid van pixels per inch is gelijk aan PPI 320. Het grootste probleem van de vorige generatie was de MediaTek-processor. Ik ben een fan van Snapdragon vanwege de steun van Xiaomi.eu daarom ben ik erg enthousiast over het feit dat Mi Pad 4 zou moeten hebben Snapdragon 660 geklokt op 2,2 GHz. Er zijn geen lekken over de hoeveelheid RAM. De batterij moet een 6000 mAh capaciteit hebben, het zal 600 minder zijn in vergelijking met Mi Pad 3.

De grafische informatie die informeert over de presentatie van een nieuw apparaat kan niet te veel worden gelezen. Sommige geruchten gaan over een plek voor een micro SD-kaart, andere over Dual OS. De tablet zal worden uitgerust met een achteruitrijcamera met de 13 Mpx-lens, waarschijnlijk geleverd door OmniVision, de voorzijde moet 5 Mpx zijn, ook geleverd door OmniVision of Samsung. Fotografische parameters vallen niet, maar onthoud dat het slechts een tablet is. Het voorgeladen systeem is Android 8.1 Oreo met MIUI-interface.

Helaas, voor nu, hoef ik niet op Xiaomi te rekenen om een ​​grotere tablet te laten zien. De LTE-module verschijnt ook niet. Een paar dagen geleden Ik heb geïnformeerd over certificaten die het product heeft ontvangen met de fabrieksnaam M1806D9W, in de bovengenoemde documenten is er geen informatie over de LTE-module. De Xiaomi Mi Pad 4 zou alleen Wi-Fi in frequentie moeten bevatten 2,4 GHz en 5 GHz.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top