Nu lezen
Xiaomi Mi Router 4 - twee "stappen" vooruit en één stap terug

Xiaomi Mi 4-router

Na een lange afwezigheid ververst Xiaomi de lijnen van routers, het nieuwe product is Xiaomi Mi Router 4. De voorganger heeft succes in de markt behaald. Sam gebruikte een triple voor een paar maanden. Ik was tevreden met haar, maar met mijn aantal apparaten via 80 had ik iets sterkers nodig. Vooral als het gaat om het omgaan met IP-camera's. Ik besloot het te vervangen door HD-serievoor de meeste appartementen en huizen is slechts drie of een nieuwe Xiaomi Mi Router 4 voldoende. Wat heeft Xiaomi veranderd in het nieuwe product?

Xiaomi Mi-router 4

Net zoals Mi Band, die over twee dagen zal worden gepresenteerd, heeft de router niet veel uiterlijk, alleen een kleine facelift. De meer afgeronde randen zien er beter uit voor mij. De grootte is hetzelfde gebleven als de voorganger, 20,00 x 13,10 x 2,35 cm. Dit is de eerste stap voorwaarts waardoor de Xiaomi er slanker uitziet. De tweede stap is een betere processor, MediaTek MT7621A met 880 MHz-kloksnelheid, kan overweg met 128-apparaten. In termen van beveiliging ondersteunt het WPA-PSK / WPA2-PSK-codering, draadloze toegangscontrole, SSID-verberging, inbraakdetectie en DoS-bescherming.

Xiaomi Mi 4-router

De router is uitgerust met vier antennes aan de achterkant. Naast hen, op het achterpaneel plaatste Xiaomi een stopcontact, 2x Gigabit Ethernet (LAN) en 1x Gigabit Ethernet (WAN). Dat is waar de stap terug is, helaas hebben we de USB-poort opgegeven, dankzij ons konden we thuis een mini-cloud maken. Ik moet toegeven dat ik de mogelijkheid van het toevoegen van geheugen aan de router niet heb gebruikt toen ik Xiaomi Mi Router 3 bezat. Omdat ik echter een 1TB-router heb, download ik bestanden op mijn thuiskomst op afstand. Op de voorkant staat een LED-diode die informeert over de status van de WiFI-verbinding, als deze 's nachts interfereert, kan deze worden uitgeschakeld. Dzięki czterem antenom dostępne są dwie częstotliwości 2,4 GHz i 5 GHz W zależności od wybranej, prędkości będą różne. Na częstotliwości 5 Ghz szybkość może osiągnąć 867 Mbps, podczas gdy w 2,4 Ghz nie przekroczy 300 Mb / s. Szybsze pasmo ma jednak zdecydowanie mniejszy zasięg.

To za co uwielbiam routery Xiaomi to sposób konfiguracji, jest bardzo prosta dzięki aplikacji Mi Wi-Fi dostępnej w PlayStore/Appstore. Cena Xiaomi Mi Router 4 wynosi 199 juanów, $31. Het is al beschikbaar in de winkel Gearbest.com

Volg de beste mogelijkheid voor Xiaomi Mi Router 4.

Scroll To Top