Nu lezen
Xiaomi Mi TV 4 75-inch TV voor alleen 5200 PLN

Xiaomi Mi TV 4

Vóór de conferentie waren er veel lekken in het netwerk over het nieuwe vlaggenschip Mi 8 of de Mi Band 3-band. Er was echter geen sprake van de tv. 31 heeft de grootste tv aangeboden door Xiaomi was 65 diagonaal. Tijdens de conferentie presenteerde Xiaomi echter 10 inches groter scherm, 75 inches. Xiaomi zet zijn beleid voort door TV's aan te bieden parameters in de buurt van de concurrentie, maar tegen lagere prijzen. Ik bedoel niet de Poolse Manta, alleen merken zoals Samsung, Sony, Sharp.

Xiaomi Mi TV 4

Xiaomi Mi TV 4

Het belangrijkste van de tv is het scherm, de nieuwe tv ondersteunt natuurlijk 4K HDR-resolutie. Dankzij een dergelijk groot oppervlak, met een uitstekende beeldkwaliteit, krijgt u een veel beter beeld van de inhoud die u bekijkt. Mijn huidige tv heeft 58 inches, maar ik heb ook de Xiaomi laserprojector gebruikt. Hiermee kun je een scherm voor 150-inches krijgen en de indrukken waren verbluffend.

Mi TV 75

De dikte van Xiaomi Mi TV 4 is gewoon 11,4 mm en de behuizing is gemaakt van aluminium, dat een tweekleurig anodisatieproces heeft ondergaan. De tv heeft veel poorten 3 x HDMI, 2 xUSB, S / PDIF en Ethernet-invoer. Het uitstekende beeld van de nieuwe Mi TV 4 met 75 inch-scherm wordt aangevuld door het sensationele audiosysteem Dolby Sound + DTS Dual Decoding. Biedt driedimensionaal geluid dankzij twee 2x8W-luidsprekers. Traditioneel, zoals in de tv-sets van vandaag, mogen WiFI en Bluetooth niet ontbreken. Het is uitgerust met quad-core processor Amlogic Cortex A53 met 1.8 GHz kloksnelheid, grafische processor is Mali-T830 geklokt op 750 MHz. Het werkgeheugen is 2 GB en het interne geheugen voor 32 GB-gegevens. Er is veel rekenkracht nodig voor kunstmatige intelligentie waarin de tv is ingesteld, de functie wordt genoemd Patchwall.

Xiaomi Mi TV 4

Zie ook
Youpin Vacuum

Het apparaat verzamelt gegevens door te lezen hoe we het apparaat gebruiken, welke inhoud we zoeken. Gebruikt verzamelde informatie om zich beter aan te passen aan de behoeften van elke persoon. MIUI TV, het besturingssysteem op de tv heeft een Chinese VOD-service, het bevat een grote bibliotheek met films en series, evenals kinderverhalen. Voor Mi Tv 4 kunnen we natuurlijk spreken, stemcommando's maken. Naast de eenvoudigste 'filmopname veroordeeld tot shawshank', ondersteunt het veel meer geavanceerde zoekopdrachten, bijvoorbeeld bij het bekijken van een film kunnen we een opdracht geven om informatie weer te geven over de acteurs die in de film spelen. Hij kan zelfs zoeken naar informatie over de acteur die momenteel op het scherm wordt weergegeven. Je kunt vragen om weer, Mi Home-apparaten bedienen, maar er is één minpuntje. Helaas worden alle nieuwe producten op dezelfde manier als het MIUI-tv-systeem tot nu toe alleen in het Chinees aangeboden.

Prijs? sensationeel

Xiaomi Mi TV 4 75 inches alleen 8999 yuan, of 5200 PLN! De prijs is sensationeel, maar het is alleen geldig in China, en de aanschaf van zo veel apparatuur wordt geassocieerd met hoge verzendkosten + commissie naar een vriend van de maand. Ik vond de Xiaomi 65 TV alleen aan AliExpressmaar de prijs is niet bemoedigend, wat jammer is omdat het een erg mooie set is met een soundbar en een subwoofer. Het is momenteel zeer goed aanbod voor het genie Xiaomi laserprojector waarbij het scherm wordt weergegeven op 150 inches, heeft zeer goede ingebouwde luidsprekers. De projector kan op de vloer tegen de muur worden geplaatst, enkele tientallen centimeters afstand, en hij zal vrijwel verticaal een groot scherm boven de 100 schermwand weergeven! Ik raad aan om te controleren YT. De projector wordt vanuit het magazijn in Europa verzonden, dus er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Laten we even teruggaan naar de tv, je kunt nadenken Wat heeft het voor zin om de Xiaomi Mi TV 4 75 in te dienen, wanneer we verzendkosten toevoegen, wat is de prijs die moet worden betaald voor een tv-toestel van een ander merk in Polen? Xiaomi groeit snel in Europa. Het heeft zijn officiële vestigingen al in verschillende EU-landen, waaronder Polen. Tot nu toe is het aanbod vrij slecht, maar ik hoop dat dit in de loop van de tijd zal veranderen. Ze kunnen op elk moment de tv-markt in Europa betreden, met een interface in het Engels. Ik hoop het en reken op andere grote producten, bijvoorbeeld koelkast. Xiaomi, Lei Jun Ik houd mijn vingers gekruist voor je. We willen u meer in Europa!

Scroll To Top