Nu lezen
Xiaomi Mi Vacuum 1S - vernieuwde de eerste Xiaomi-stofzuiger

Slechts een week geleden ontving de Roborock robotstofzuiger een nieuwe versie Roborock T6. Nu werd de stofzuiger Xiaomi Mi Stofzuiger, die werd gepresenteerd in de 2016 van het jaar, vrij onverwachts opgefrist. Tegenwoordig is drie jaar productleven een goed resultaat voor mij - een pro-consumer product!

Xiaomi Mi Vacuum 1S

Xiaomi Mi Vacuum 1S is iets gegroeid, de afmetingen van de nieuwe versie zijn: 350 mm x 350 mm x 96 mm. De schaal is ongewijzigd gebleven en is nog steeds 3,8kg. Xiaomi plaatste ook dezelfde batterij met 5200 mAh-capaciteit en 14.4V-spanning erin. De kracht van 55W naar 58W in de 1S-versie is verhoogd. Ondanks de toename van het vermogen is de levensduur van de batterij hetzelfde gebleven. Kracht is genoeg voor 2,5 uur stofzuigen, wat zich vertaalt naar 120 vierkante meters van het gestofzuigde oppervlak. Qua draadloze verbinding werkt wifi nog steeds op de 2,4 GHz-frequentie.

De fabrikant heeft de voorste sensor naar de bovenkant van het apparaat verplaatst. Om de sensor te beschermen, gebruikte Xiaomi Corning Gorilla Glass. Het opgewaardeerde model heeft dezelfde LDS-sensor als de Roborock T6. Dankzij dit zullen kaarten en ruimteherkenning aanzienlijk worden verbeterd. Met de nieuwe versie van de stofzuiger kunt u kamers onderscheiden en benoemen.

In de Mi Home-toepassing heeft elke kamer een aparte kleur, een zeer nuttige oplossing. Vies in de woonkamer en de gasten zullen snel arriveren? Het enige wat u hoeft te doen is de scène starten "de woonkamer stofzuigen", eenvoudig? Zeker, ja. Je kunt het ook instellen om de keuken elke dag af te stoffen bij 10 en de salon bij 15.

Xiaomi Mi Vacuum 1S

De nieuwe versie zou nauwkeuriger moeten zijn bij het reinigen met 40% ten opzichte van Xiaomi Mi-stofzuiger. Mi Vacuum 1S biedt 2000 PA-zuigkracht, ter vergelijking heeft de 1800 PA er één. Xiaomi Mi Vacuum 1S heeft alle positieve eigenschappen van de eerste generatie, zoals intelligent batterijbeheer. Als het batterijniveau onder 20% zakt, keert de stofzuiger terug naar het laadstation. Wordt hervat als de batterij is opgeladen tot 80%.

Stofzuiger Xiaomi Mi Vacuum 1S is geprijsd in China bij 1999 yuan, $ 297. Winkels die verzending naar Europa aanbieden, zullen zeker een duurdere stofzuiger verkopen.

Zie ook
Xiaomi Carrobot HUD

Xiaomi Mi Vacuum 1S

Scroll To Top