Nu lezen
Xiaomi Mi VR Standalone - bleek een verkoophit te zijn

XIAOMI MI VR STANDALONE31 Mei Xiaomi op de conferentie in Shenzen presenteerde 6 aan de wereld. De nieuwste bril voor de virtuele realiteit Xiaomi Mi VR Standalone wekte de minste belangstelling, maar ze waren zeer gewild bij klanten. In de eerste poel naar 100 heeft duizenden exemplaren verkocht en is binnen vier minuten uitverkocht. Xiaomi richt zich op een miljoen stukjes, zo veel ze van plan zijn te verkopen. Onlangs heeft dit aantal, één miljoen verkochte eenheden, het apparaat bereikt Xiaomi rijst koken.

Xiaomi Mi VR standalone

Een groot voordeel van de nieuwe bril is dat ze zelfvoorzienend zijn, dat ze niets nodig hebben om te handelen. U hoeft uw smartphone niet in de sleuf te plaatsen, u hoeft de kabel niet aan te sluiten. Ingebouwde WiFi stelt u in staat om verbinding te maken met de virtuele wereld. Alle benodigde componenten waren erin gevuld, en niet zomaar een. De processor is populair Snapdragon 821 om voldoende rekenkracht te garanderen. Er zijn twee versies beschikbaar, deze verschillen alleen in het interne geheugen. De prijs voor de 32GB-versie is 1499-yuan of $ 234, de meer uitgebreide 64GB-versie kost 1799-yuan, $ 280. De batterij heeft een 2600 mAh-capaciteit. Om klanten het beste product te garanderen Xiaomi heeft het Oculus-bedrijf uitgenodigd om met het product samen te werken die is gespecialiseerd in het maken van VR-bril. Het bestaat sinds het 2012-jaar op de markt, het gaat uitsluitend over virtual reality. Het optische systeem is ontworpen door Oculus en biedt virtual reality in 2K-kwaliteit met de 72Hz-verversingssnelheid.

De enige VR-bril die ik ooit op mijn gezicht heb gehad, is Xiaomi PLAY2 3D VR-headset. Ik doe hem een ​​keer aan en rust nu in een kast. Ze zijn geen geld waard, de beeldkwaliteit is te laag. Ik ben blij om een ​​geavanceerder product te bekijken.

Het enige wat ik niet leuk vind in samenwerking met Xiaomi - Oculus is het feit dat 4 jaar geleden kocht Oculus Facebook ...

Xiaomi Mi VR standalone

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top