Nu lezen
Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition - muis voor 8-spellen

Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition

Xiaomi heeft onlangs de spelerssector getroffen. Introductie van speciale toetsenborden, muizen en koptelefoons. Ze zijn de kantoorgebruikers echter niet vergeten, ze hebben een nieuwe computermuis geïntroduceerd die te koop is. Ik heb er zelf twee getest. Ik gebruik op dit moment deze Xiaomi-muis sinds 8 maanden heb ik geen bezwaren. Binnenin heb ik de hele tijd een batterij aan de muis bevestigd door de fabrikant. Ik heb eerder gebruikt het eerdere model, ik raad het echter niet aan. Weinigen die naar de smaak waren, Xiaomi had zich al teruggetrokken uit het aanbod. Een nieuwe muis in de Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition-aanbieding Het heeft zeer aantrekkelijke prijs, alleen 8-dollars en een verfrist uiterlijk.

Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition

Ik gebruik de Macbook zonder muis, er is geen bezwaar tegen het trackpad. Wanneer ik met Xiaomi Notebook Pro en Windows werk, grijp ik het liefst naar de muis, ik mis gebaren. Het ontwerp van de Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition is vergelijkbaar met het model dat ik momenteel gebruik, heeft een meer afgerond front. De tweede wijziging die zichtbaar is, is glanzende knopen, de rest van de behuizing is mat afgewerkt, net als in mijn model. Het was gemaakt van ABS-plastic. Het is goed dat Xiaomi de vorige vorm heeft behouden. De schuine voorkant en iets verhoogde rug, perfect in de hand. Waży zaledwie 70 gramów bez baterii i ma wymiary 102 × 58 × 34 mm.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″]Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″]Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition[/ su_column] [/ su_row]

Voor de eerste keer biedt Xiaomi een muis in twee kleuren, zwart of wit. De muis heeft 1200 DPI, een waarde die genoeg is om amateuristisch te spelen in Starcraft. De fabrikant zorgt ervoor dat de knoppen en schuif drie miljoen shares kunnen weerstaan. Communiceert met de meegeleverde WiFi-ontvanger w częstotliwości 2,4 GHz. Nowy produkt to delikatny lifting poprzedniego, udanego modelu.  

Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition was geprijsd op 49 yuan, 8 $. Het is nu beschikbaar op AliExpress. Ze zou ook binnenkort in de winkel moeten zijn Gearbest.

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top