Nu lezen
Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor

Lang geleden was er geen nieuws van Xiaomi voor auto's, de Chinese fabrikant is deze markt niet vergeten en presenteert een sensor om de luchtdruk in de banden te regelen. Gadget voor veiligheid op de weg. De meeste auto's zijn standaard al met sensoren uitgerust, Xiaomi heeft besloten om voor de eigenaren van goedkopere modellen te zorgen. Het nieuwe product bevindt zich momenteel in de Xiaomi-portefeuille en is nu te koop.

Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor

Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor

Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor kan in een minuut worden gemonteerd, hij heeft een ingebouwde batterij. Het grootste deel wordt op het dashboard geplaatst. Op de bovenkant van de behuizing bevindt zich een zonnepaneel dat de batterij oplaadt, zodat het probleem met de draden verdwijnt. Het batterijniveau wordt constant weergegeven op het display. In de herfst en winter, wanneer er minder zonnige dagen zijn, kan het nodig zijn om de batterij op te laden via de microUSB-connector aan de zijkant van de behuizing. Naast de laadstatus van de batterij, wordt het display ook weergegeven  ciśnienie w czterech oponach, a także ich temperaturę. 

Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor

De meting wordt uitgevoerd met behulp van vier sensoren die we plaatsen in plaats van de originele kleppen. Ze ondersteunen maximale druk naar 8-balken. Het geheel is verbonden met de smartphone-applicatie waarmee we kunnen instellen vanaf welk niveau we lage-drukwaarschuwingen moeten ontvangen. U kunt ook een kritische temperatuur definiëren. De berichten worden weergegeven op het display van het apparaat op het dashboard. Ik wacht op een autorecorder met een vergelijkbare oplaadoplossing via een zonnepaneel. Ik heb nergens de draden in mijn auto te leggen en de camera ligt in het opbergvak.

Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor

Zie ook

De Xiaomi Mijia 70Mai bandenspanningsensor is nu beschikbaar voor verkoop en is geprijsd op 349 yuan, $ 52. Binnenkort moet het verschijnen in winkels die verzending buiten China aanbieden.


15-update: 35

Het apparaat is al in het aanbod van de winkel verschenen Banggood.

Scroll To Top