Nu lezen
Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers

Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers

Uit nieuwsgierigheid heb ik gecontroleerd hoeveel het bedrijf Xiaomi op dit moment heeft in zijn assortiment sportschoenen om te kopen. Weet iemand het? Elk schot? Ik geef het nummer aan het einde van de post. gisteren Ik presenteerde de tweede generatie Mijia-schoenen, vandaag zal ik de schoenen van een ander submerk van 90 minuten presenteren. Tot nu toe produceerde het bedrijf voornamelijk lederwaren, rugzakken en koffers. Dames, heren, nieuwe Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers.

Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers

Ze zijn gewijd aan zowel vrouwen als mannen, dus het is een unisex-product. Meestal waren de vrouwelijke en mannelijke delen van Xiaomi gescheiden door kleuren, deze keer is het anders. Voor mannen zijn er zwart, wit, marine blauw en groen, professionele kaki. Beschikbare formaten zijn 39-45. Vrouwen kunnen een rijker palet aan kleuren kiezen, omdat ze alle herenkleuren zijn, plus een extra zalmkleur.

Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers

Zie ook
slimme t-shirt zelph

De flexibele zool is gemaakt van TPU, bestaande uit een antislip-oppervlak en EVA-schuim. De schoenen die ik gisteren presenteerde, hadden in dit opzicht een voordeel, want in plaats van EVA gebruikte Mijia INFUSE-schuim. Die is beter bestand tegen vervorming. De voet wordt stabiel gehouden dankzij twee plastic elementen met aan beide zijden een TPU die met veters is verbonden. Het is goed dat Xiaomi dacht aan veiligheid en de schoenen monteerde met reflecterende elementen. Het zijn niet meerdere keren per week schoenen, hoogstens voor enkele reizen. Perfect voor het dagelijks leven dankzij het lage gewicht, alleen bedragen 630 grammen.

Achter Xiaomi Mijia 90 Minuten schokabsorberende sneakers, het Chinese bedrijf wenst 199-yuan, $ 32. winkel Gearbest hij heeft het product al aan het aanbod toegevoegd. Beantwoording van de vraag vanaf het begin van het item, heeft Xiaomi in haar aanbod 14-modellen van sportschoenen.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top