Nu lezen
Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

Na het presenteren muistoetsenborden, słuchawek en laptop gaming-tijd om het hele ding te voltooien. Xiaomi presenteerde vandaag een gamingstoel, Xiaomi Mijia Autofull. De muismat is ook al in het aanbod van de Chinese reus, ik denk dat Xiaomi al alles heeft waar de spelliefhebbers van kunnen dromen.

Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

De afmetingen van de stoel zijn 124 cm x 48 cm x XUMUM cm en het gewicht is 55 kg. De armleuning kan worden verhoogd tot een maximale hoogte van 26 centimeters, de 41-positie is optioneel. De stoel heeft een stalen frame, aan de binnenkant zit een polymeerschuim met een dikte van 7 g / cm³. PU-leer is bedekt. Om de meest comfortabele positie te behouden tijdens lange sessies in uw favoriete spel, heeft de stoel twee kussens. Een op het hoofd en de andere op het lendegedeelte.

Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

Xiaomi Mijia Autofull heeft een rugleuningverstelling, je kunt kiezen uit vier hoeken 90, 100, 120 of 155 graden om bijna te liegen. Dankzij het gebruik van duurzame wielen is de stoel bestand tegen lasten tot 1136 kg.

Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

Zie ook
hey 1s nfc

Het heeft verschillende kleurenversies. Ze zijn gemaakt volgens hetzelfde patroon, zwarte kleur + tweede kleur. De volgende kleuren komen overeen met de tweede kleur: blauw, geel of grijs.

Xiaomi Mijia Autofull gamingstoel

De Xiaomi Mijia Autofull speler stoel was geprijsd op 999 yuan, $ 150. Het product is nu beschikbaar voor aankoop in China. winkel Gearbest.com heeft in zijn aanbod speelstoelen van andere fabrikanten, dus elke dag moet je een model toevoegen van Xiaomi.

Scroll To Top