Nu lezen
Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel - Xiaomi zeep

Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel

Daawno heeft niets toegevoegd, jammer. Ik moet aan de slag. Sommige nieuwe producten zijn gearriveerd, sommige ideeën zijn, het komt goed. Wat vandaag? Automatische zeepdispenser, van wie? Natuurlijk, die Chinese reus met een oranje logo. Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel bereikte me in de workshop. Ik heb besteld bij twee verschillende winkels, een pakket is verdwenen en de andere reis duurde een maand, een beetje zwak maar belangrijk dat het al is.

Een kleine Xiaomik-doos, maar mooi, gevormd.

Xiaomi heeft een geïllustreerde gebruikershandleiding toegevoegd, is het echt nodig om een ​​puzzel met twee lagen samen te stellen?

De set bevat 250ml zeep, drie "vingers" batterijen, een informatieblad in het Chinees en het apparaat zelf - Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimend gerecht.

xiaomi zeep

Soap Fa, Xiaomi kan bogen op dat 99,9% bacteriën "vernietigt". Ik moet aan Chinese wetenschappers geloven.

Aan de bovenkant bevindt zich een mondstuk, "spuugt" zeep uit in de vorm van schuim. Hieronder is een infraroodsensor die de palm van de hand bedekt en tijdens de 0,25-seconden wordt de hand besmeurd met slagroom, d.w.z. zeep. Vanaf de achterkant zitten drie AA-sticks in de set. Xiaomi vertelt niet hoe lang het duurt, er is geen informatie over de laadtoestand. Als de zeep niet weggaat, betekent dit dat het tijd is.

Zie ook
cleanfly

Het apparaat na een ingewikkeld vouwproces ziet er mooi uit, het ontsiert de badkamer niet. Actie? Ook erg goed. Plaats gewoon uw hand onder het mondstuk en doe er een mamazeep in. Zonder de zeepbak aan te raken, zonder kiemen. Voor de volheid van de "slimme" handwas heb ik nog steeds water nodig om te vloeien zonder de kraan te hoeven "losdraaien". Ik wacht op Xiaomi-batterijen.

Sommering

Is het de moeite waard om te kopen? Naar mijn mening, ja. Voor mij een geweldige zaak, zeer comfortabel gebruik. Als uw kind ongemakkelijk zijn handen wast, denk ik dat de Xiaomi-gadget veel plezier zal hebben en het kind zal overtuigen van de hygiëne. De container kan worden gevuld met je zeep als ik uitgeput ben. Ik zal een vervanger kopen. Raadt u dit aan? Heeft iemand van jullie ervaring met het kiezen van zepen?

Controleer de huidige promoties op Xiaomi Mijia automatisch touchless schuimende schotel

Ja, het apparaat "scheet" tijdens het inzepen, in de zon het enige minpuntje. Het zou stil kunnen zijn.

Scroll To Top