Nu lezen
Xiaomi Mijia Hey wordt een hit, 10 000 wordt binnen een paar uur verkocht

De nieuwe armband van Xiaomi is een product dat niemand verwachtte na de presentatie Mi Band 3 Ik had niet gedacht dat de Chinese reus zou besluiten om een ​​bedrieglijk lijkende band onder een andere naam te presenteren. Xiaomi Mijia Hé tijdens de financiering verkocht in de 10 000-nummereenheden in minder dan 10 uur.

Xiaomi Mijia Hé

De nieuwe hoofdband zal een full-color AMOLED-scherm hebben met een diagonale 0,95 inch. Ter vergelijking: de Mi Band 3 heeft "alleen" 0,78 in. Mijia Hey is ook erg licht, alleen 20g. Hij kan dezelfde opties weergeven als Mi Band, maar dan in een leukere, kleurrijke vorm. Bovendien kunt u hiermee het Mi Home-platform beheren.

Xiaomi Mijia Hé

Voor Chinezen biedt het nog meer voordelen, het kan worden gebruikt als betaalmiddel dankzij de geïntegreerde NFC. Het zal ook werken als een communicatiekaart die toegang biedt tot het openbaar vervoer.

Xiaomi Mijia Hé

Een groot pluspunt voor Mi Banda 3 is de gewijzigde oplaadmethode. Eindelijk hoef je niet aan de ruit te trekken om in de laadkabel te duwen. Het laadstation is aan de achterkant bevestigd, het heeft een batterij met de 120 mAh-capaciteit, genoeg voor 18-dagen. Met Xiaomi Mijia Hey kun je zwemmen en duiken naar 50-meters.

Xiaomi Mijia Hey wordt een hit

In de film kun je zien hoe het nieuwe product eruit ziet, is het dezelfde hit als Mi Band 3? Het financieringsplatform heeft de nieuwe band al gewonnen, geen enkel product heeft dit niveau bereikt. Xiaomi Mijia Hé is al beschikbaar in de winkel Gearbest.com, volgens de informatie op de site, verzonden in minder dan een week. op

Scroll To Top