Nu lezen
Xiaomi Mijia Jimmy is een nieuwe draadloze draagbare stofzuiger

Op het crowdfundingplatform is er een nieuw product en het is weer een stofzuiger. Zoals je kunt zien, ging de mode voor draadloze stofzuigers nog een paar maanden geleden door Roidmi F8 dat werkt heel goed voor mij en nu een model van Jimmy. Dit is een nieuw bedrijf dat een partnerschap heeft met Xiaomi.

Xiaomi Mijia Jimmy

Xiaomi Mijia Jimmy

Het nieuwe product toont een verwijzing naar het Roidmi-product, maar naar mijn mening ziet Jimmy er beter uit. Het heeft een witte kleur met rode rand. Biel is het centrale deel van het apparaat waarin sprake is van een cycloonmotor met zuigkracht 115W, 17000 Pa. De vuilcontainer is afneembaar, kan onder water worden gewassen en heeft een inhoud van 0,5 liter. Net als Roidmi heeft het nieuwe model ook een HEPA-filter dat stof en micro-organismen tegenhoudt.

Xiaomi Mijia Jimmy

Met de 2500 mAh-batterij kunt u 45 minuten stofzuigen. Er zijn verschillende borstels beschikbaar om verschillende tapijten of vloeren schoon te maken. De korte dop is ontworpen voor het reinigen van vrije tijd, een lange pijp voor tapijten, er zijn veel toepassingen. Dankzij de roterende kop met 360-graden is hij zeer goed manoeuvreerbaar om je benen van tafel en stoelen te krijgen. Het gewicht is 1,46 kg.

Xiaomi Mijia Jimmy is geprijsd op 999 yuan, $ 146. haring Zondag berichten met nieuwe Xiaomi-producten, en u zult niet missen wanneer de nieuwe stofzuiger in de uitverkoop gaat.

Xiaomi Mijia Jimmy

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top