Nu lezen
Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye, vervang traditionele judas

Op het financieringsplatform Xiaomi is een nieuw product voor slimme woningen verschenen. Het Xiaomi-assortiment heeft al veel verschillende soorten slimme deursloten, dit keer is het tijd voor de zogenaamde kijkgat. Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye verbetert niet alleen de veiligheid van uw appartement, maar waarschuwt u ook wanneer een gast u bezoekt wanneer u niet in uw appartement bent.

Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye

Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye, vervang traditionele judas

Het nieuwe product kan de Judas van de 21e eeuw worden genoemd. Het bestaat uit twee delen: camera's met een knop die we aan de buitenkant van de deur monteren en een tablet die aan de deur van het appartement hangt. De installatie is heel eenvoudig, haal gewoon de oude zoeker eruit en plaats de camera op zijn plaats. De camera verbindt met de tablethouder aan de andere kant van de deur met schroeven om diefstal te voorkomen. De beeldhoek van de camera is 166 graden en legt de afbeelding vast in de 720p-resolutie. De ingebouwde infrarood diode biedt de juiste weergave, zelfs als de trap donker is.

De tablet is uitgerust met een 7 diagonaal scherm, aangedreven door een 8400 mAh-batterij. Xiaomi verklaart dat genoeg elektriciteit genoeg is om twee maanden met de tablet te werken zonder dat ze moeten worden opgeladen. Het scherm heeft naderingssensoren en wordt automatisch wakker wanneer we ervoor staan. Het belangrijkste is een Wi-Fi-verbinding en communicatie met zowel de router als andere apparaten in de Mi Home-applicatie.

Wanneer iemand bij ons komt en op de knop drukt op de Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye, begint het beeld te worden opgenomen en ontvangen we een melding op de smartphone. Maar dat is nog niet alles, als we een van de slimme deursloten van Xiaomi hebben, dankzij de nieuwe Judas, zal het kasteel zichzelf "zelf uitschakelen". Allemaal dankzij het AI-systeem waarin de nieuwe zoeker is uitgerust, herkent het gezicht en stuurt een signaal naar het slot om de deur te openen.

Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye

Zie ook
Xiaolang TDS water 6

Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye

Xiaomi Mijia Loock Smart Cat Eye is geprijsd op de Chinese markt bij 799 yuan, $ 115. Het nieuwe product verzamelde 565% binnen een paar uur op het financieringsplatform en 13-dagen blijven tot het einde van de verzameling. De verzending naar de eerste mensen begint net voor Oud en Nieuw, 28 december.

Scroll To Top