Nu lezen
Xiaomi Mijia Mi Waterzuiveraar 1A - een slanke waterzuiveraar

Xiaomi Mijia Mi Waterzuiveraar 1A

De derde versie van de Xiaomi waterzuiveraar is afgeslankt van zijn voorgangers. Xiaomi Mijia Mi Waterzuiveringsinstallatie 1A zuivert water onmiddellijk voor zijn "gebruik". Waterkwaliteit, net als lucht is een groot probleem in China, dat is de reden waarom zoveel generaties producten uit deze twee gebieden zijn vrijgegeven voor de markt. Zo'n reflectie, interessant waar Hebben de Chinezen een vuilnisbak onder een gootsteen? Heeft iemand een idee?

Xiaomi Mijia Mi Waterzuiveraar 1A

De nieuwe luchtreiniger, in tegenstelling tot zijn voorgangers, wordt verkocht in een set, deze bevat de Xiaomi Mijia Mi waterzuiveringsinstallatie 1A, twee filters en is compatibel met de hele set kranen. Het grootste deel wordt onder de gootsteen geplaatst en direct op de waterbron aangesloten. De output van de waterzuiveraar is verbonden met de meegeleverde kraan. Xiaomi verklaart dat het water dat door de zuiveringsinstallatie wordt gevoerd dankzij de twee filters geen 99,9% aan bacteriën en zware metalen bevat. Het 99% organische stof zal ook worden verwijderd.

Xiaomi waterzuiveraar

De kraan die bij de set wordt geleverd heeft een speciale LED-achtergrondverlichting die informatie geeft over de waterkwaliteit. De TDS-sensor in het centrum verzendt in real time de waterkwaliteit naar de achtergrondverlichting. Als het in het blauw schijnt, is het water goed, als het oranje wordt, gaat de kwaliteit achteruit. Verzamelde gegevens en de mate van filterslijtage kunnen worden gecontroleerd in de Mi Home-toepassing, we ontvangen een melding wanneer de waterkwaliteit daalt of het nodig is om de filters te vervangen.

Xiaomi Mijia Mi Waterzuiveraar 1A

Net als een aantal voorgangers in de voorafgaande week, was Xiaomi Mijia Mi Water Purifier 1A ook geprijsd op 1499 yuan, $ 238.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top