Nu lezen
Xiaomi Mijia Muggenspray - muggenspray

Xiaomi Mijia Muggenspray

De lente tot nu toe in Polen was perfect voor mij. Hoewel het weinig gemeen heeft met de lente, een meer volle zomer. Warmte en vooral geen muggen. Echter, vanaf een paar dagen zijn er deze reptielen. Net als ik een bericht schrijf, heb ik één oor naast mijn oor en het is verdomd vervelend. Xiaomi komt met de hulp en presenteert Xiaomi Mijia Muggenspray.

Xiaomi Mijia Muggenspray

Via het Weibo-platform kondigde Xiaomi de lancering van een nieuw product aan. Persoonlijk heb ik nog geen apparaat, een kaars, een lamp of iets gevonden dat muggen effectief afstoot, ik hoop dat Xiaomi op het hoogtepunt van de zin zal staan. Het apparaat gebruikt de naam van de agent tefluthrin. De fabrikant verklaart dat de stof wordt uitgestoten door 720-uren. Als we elke 8-uren het afweermiddel voor muggen van Xiaomi gebruiken, is deze maat genoeg op 90-dagen. Het apparaat gebruikt een kleine ventilator die het medium door speciale sleuven in het bovenste gedeelte van de behuizing blaast. Daarnaast een tijdklok, de zogenaamde een timer die het apparaat na een vooraf bepaalde tijd automatisch uitschakelt. De functie werkt hetzelfde als bij televisies. Xiaomi Mijia Mosquito Repellent is bedoeld voor ruimtes onder 28m2, in het geval van een groter gebied kunnen twee muggenwerende middelen worden gebruikt. Het apparaat heeft de afmetingen 300 x 120 x 70mm, het wordt aangedreven door twee AA-vingers. Het is uitgerust met drie gekleurde LED's die informeren over de werktoestand en het "verbruik" van de cartridge.

Xiaomi Mijia Muggenspray is geprijsd bij 59 yuan, $ 10. De verkoop zal van 8 juni zijn. Winkel Banggood toegevoegd muggenmelk naar uw website. De vervangende cartridge kost $ 5. Als iemand van jullie apparatuur heeft bewezen om tegen muggen te vechten, zal ik dankbaar zijn voor het delen van informatie,

Scroll To Top