Nu lezen
Xiaomi Mijia Philips Zhirui - humeurig nachtlicht

Xiaomi Mijia Philips Zhirui - humeurig nachtlicht

Misschien is Philips een merk dat over de hele wereld bekend is, misschien vertrouwen mensen meer dan Yeelight. Echter, naar mijn mening doet Yeelight in het Xiaomi-ecosysteem betere verlichtingsproducten. Uitgaande van assemblercomponenten zoals het gebruik van snelkoppelingen in plaats van het noodzakelijk schroeven van de draden met een schroevendraaier en eindigend met dezelfde mogelijkheden die het product biedt. De componenten die Yeelight aanbiedt zijn ook top, omdat het gebruik maakt van Osram-diodes, een toonaangevend bedrijf in de industrie. Het is echter tijd voor een nieuw samenwerkingsproduct van Xiaomi en Philips en u moet ernaar kijken. Een humeurig Xiaomi Mijia Philips Zhirui is geland op het crowdfundingplatform.

Xiaomi Mijia Philips Zhirui

Mijn mening heeft de meest aantrekkelijke, moderne uitstraling van alle beschikbare nachtlampjes die integreren met de Mi Home-toepassing. Het presenteert zichzelf alsof het gemaakt is van kristal, reflecteert kleuren heel goed. onthouden een kaars uit de eenentwintigste eeuw Yeelight? De nieuwe Philips-lamp heeft vergelijkbare bediening, ook door te draaien. Er is een knop bovenaan, deze biedt verschillende opties om te programmeren. Een enkele klik, een snelle dubbele klik of een langer aanhouden van een knop. Het is ook een combo's of combinatie van rotatie met een pers. Dus 5 is een programma dat de manier waarop Xiaomi Mijia Philips Zhirui werkt volgens onze huidige stemming zal veranderen. Een noviteit is de intelligente sensor waarmee je naar het lage lichtvermogen kunt gaan wanneer de helderheid van buiten ook afneemt. De functie is om u te helpen in de slaapfase te gaan. Zoals al lang bekend staat om het scherpe licht, heeft het scherm van de smartphone voor het slapen een nadelig effect op de slaapkwaliteit. Xiaomi Mijia Philips Zhirui heeft een wifi-module en dit is zeer belangrijke informatie. Het heeft geen ingebouwde batterij, het is noodzakelijk om een ​​continue stroomvoorziening te hebben vanuit de aansluiting. Philip's lamp heeft een nieuwe USB-C-connector.

Zie ook

Xiaomi Mijia Philips Zhirui

Als ze gewoon niet iets in de Mi Home-app hebben geschopt, kan Philips de eerste keer beter dan Yeelight. Het ziet er zeker beter uit, ik zal de functionaliteit controleren zodra ik deze bij mij heb. Xiaomi Mijia Philips Zhirui kost 299-yuan, $ 47. Ik was ervan overtuigd dat ik het product al in een van de Chinese winkels had gezien, maar blijkbaar had ik het verwacht. Zodra ik zie, zal ik een link naar de site toevoegen Deals.PokolenieSmart.pl met de meest voordelige aanbieding.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top