Nu lezen
Xiaomi Mitu Mini RC Drone - antwoord voor DJI Tello

Xiaomi Mitu Mini RC Drone

Drone mani gaat verder. Niet iedereen kan het zich veroorloven om honderden dollars uit te geven aan semi-professionele drones die een keer per maand worden gebruikt of in mijn geval nog minder vaak. DJI, een toonaangevend bedrijf op de drone-markt, zag ook een plaats op de markt voor goedkope, kleine maar drones vol drones. Door DJI Tello voor $ 99 te lanceren, is het tijd voor een mini-drone van Xiaomi.

Xiaomi Mitu Mini RC DroneXiaomi Mitu Mini RC Drone

De drone weegt alleen 88g en heeft de grootte van 11 centimeters, net zoals het DJI-product erg mobiel is. De onderkant van de drone heeft veel ventilatieopeningen om voldoende afkoeling tijdens de vlucht te garanderen. De drone was gemaakt van propyleen en de propellers waren gemaakt van glasvezel voor meer sterkte.

De Xiaomi mini-drone is uitgerust met een 4-kernprocessor die is geklokt op 1,2Ghz om alle sensorgegevens te verwerken. De drone maakt verbinding met de smartphone via een Wi-Fi-signaal met de frequentie 5.8Ghz. De maximale afstand die wordt aangegeven om te vliegen is 50m en de hoogte 25m. Volgt de live afbeelding in 720P-kwaliteit. Het heeft 4GB intern geheugen voor het opnemen van opnames ook in 720P-kwaliteit of foto's in 1600 x XUMMX px-resolutie. De batterij heeft een capaciteit van 1200mAh, de Xiaomi Miti Mini RC Drone kan op een enkele batterij naar 920 minuten vliegen.

Net als het DJI-product kan Xiaomi ook vanuit uw hand beginnen. Bovendien heeft het vele modi die bijvoorbeeld "headles" besturen. Het is ook handig om puntshots te registreren. We hebben de drone camera ingesteld om naar het geselecteerde punt te kijken, waarna we in verschillende richtingen kunnen vliegen, en ongeacht hoe dan ook, het camerabeeld zal de hele tijd op één punt worden gericht.

Zie ook

De prijs voor een drone in China is 399 yuan, $ 63. Morgen zal beschikbaar zijn voor verkoop, dat wil zeggen 26 april. In populaire online winkels zijn de voorverkoop aan de gang.

Controleer de laagste prijs voor Xiaomi Miti Mini RC Drone

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top