Nu lezen
Xiaomi Momo, een nieuwe full body massager voor 199-yuan
Xiaomi Momo

De afgelopen weken heeft Xiaomi de markt gevuld met massage-apparaten. Er is geen week om geen nieuw product in deze branche te presenteren. Er waren apparaten gewijd aan individuele delen van het lichaam, deze keer is het tijd voor een product dat is ontworpen om de spieren van elk deel van het lichaam los te maken.

Xiaomi Momo, een nieuwe full body massager voor 199-yuan

Xiaomi Momo

De stimulator is vervaardigd door Momo. De afmetingen van het apparaat zijn 46 cm x 16.5 cm x 11 cm en het gewicht is 1.35 kilogram. Er zijn drie massagemodi en drie niveaus van massagesterkte beschikbaar voor de gebruiker. Bovendien heeft het de mogelijkheid om te verwarmen - de warmte die door het apparaat wordt uitgezonden, heeft een positief effect op de verbetering van de bloedcirculatie.

Voor het eerst in dit type apparaat werd het ontwerp met dubbele cilinder gebruikt. De stimulator is uitgerust met een batterij met 2200 mAh-capaciteit, waarmee u 180 minutenlang kunt masseren als u één keer oplaadt.

Xiaomi Momo

Om de juiste lichaamsmassage samen met Xiaomi Momo te geven, krijgen we zes massagehoofden, elk met een eigen doel en een andere toepassing:

  1. Verwarmde kop is geschikt voor het masseren van het hele lichaam. Het zal de circulatie beter verbeteren.
  2. De metalen kop is bedoeld voor gezichtsmassage. Het elimineert poriën, maakt de huid elastischer.
  3. Pruimvormige massagekop is gewijd aan de massage van de rug, benen en taille. Het verzacht spierpijn en vermoeidheid.
  4. Het kegelvormige hoofd zal tijdens de gehele lichaamsmassage werken. Het stimuleert het gevoel van kloppen en kloppen dat gespannen spieren ontspant.
  5. De zachte kop is geschikt voor armen, nek en benen. Stimuleert meerpuntsacupunctuur.
  6. De ronde kop is geschikt voor het masseren van alle delen van het lichaam, ontspannen op de spieren.

Xiaomi Momo massager is geprijsd op de Chinese markt bij 199 yuan, $ 29.

Xiaomi Momo