Nu lezen
Xiaomi is nog steeds nummer één op de Indiase markt

Een bedrijf met het Mi-logo heeft veel budget-smartphones in zijn portefeuille en de grootste vraag binnen de Indiase gemeenschap is op dergelijke apparaten. Xiaomi blijft aan de top, nog steeds bezit het grootste aandeel in de Indiase markt. Op de tweede plaats was Samsung, het Koreaanse bedrijf probeert de reus uit China bij te houden. Andere producenten liggen ver achterop.

Xiaomi is nog steeds nummer één op de Indiase markt

De laatste ranglijst ziet er als volgt uit, kijk eens naar 12% toename Xiaomi, is indrukwekkend. Samsung deed het vorig jaar ook heel goed, 5% neemt toe. Men kan zeggen dat de Indiase smartphonemarkt wordt gedomineerd door twee bedrijven die samen maar liefst 60% van de markt hebben. Andere merken scoorden een zeer grote daling met 16%. De nieuwe Vivo- en Oppo-bedrijven presteren verrassend goed op de markt.

Xiaomi is nog steeds nummer één op de Indiase markt

De meest populaire telefoon in India is Xiaomi Redmi 5A, een van de goedkoopste op Xiaomi-aanbieding, prijs onder $ 100. De Indiase markt is verreweg de enige markt waarin Xiaomi de eerste plaats inneemt, sinds kort een telefoontje van met het logo van Mi ging hij naar Zuid-Korea, Ik vraag me af hoe het de "Samsung-thuis" zal behandelen.

Scroll To Top