Nu lezen
Xiaomi Notebook Pro 15 '. [Extraheren]

xiaomi pro 15

Twee jaar lang had Xiaomi alleen 12,5- en 13,3 inch-laptops in zijn aanbod. 11 September Xiaomi presenteerde de Xiaomi Notebook Pro-laptop met een diagonale 15 '. Uitgerust met Intel 8 generatieprocessors en Geforce MX150 grafische kaarten.

Er zijn drie versies van de 15-laptop beschikbaar:

Ik besloot te modelleren met i5. Alle versies hebben dezelfde parameters behalve die hierboven gegeven. Er is geen optie met een grotere schijf, alleen 256 GB. Dit is het Chinese antwoord op Macbook Pro van Apple.

Meteen kun je zien op welke producent ze gemodelleerd hebben door een doos te maken, Apple zoals geschilderd.

xiaomi notebook pro 15 unboxenxiaomi notebook pro 15 unboxenxiaomi notebook pro 15 unboxenxiaomi notebook pro 15 unboxenxiaomi notebook pro 15 unboxenxiaomi notebook pro 15 unboxenIn het midden buiten de computer krijgen we een voeding, kabel en een opzichtige handleiding.

xiaomi notebook pro

Het enige verschil in verpakking ten opzichte van een gebeten appel is het "opvullen" van de bovenkant van de doos met een zachte spons.

xiaomi notebook pro

De voeding is niet afgesloten met een plug die is aangepast aan Poolse sockets en u moet een adapter gebruiken. Het is jammer dat Xiaomi niet heeft besloten om verwisselbare stekkers in de voeding te gebruiken, die we van de rest van de voeding verwijderen.

xiaomi oplader

Tijd voor de belangrijkste van de doos, laptop. Het is hetzelfde gemaakt als kleinere modellen, de behuizing is volledig van aluminium. Geen plastic, een groot pluspunt. Het ziet eruit als een aluminium muismat van bovenaf, geen logo van de fabrikant. Ik vind het jammer dat het oranje, stralende Mi-logo de look zou verbeteren. Ik had niet zo'n grote laptop, altijd binnen de grenzen van 13cala, voel bijna 2kg in de hand, het weegt de pro van 15.

xiaomi pro 15xiaomi pro 15xiaomi pro 15

Aan de linkerkant bevindt zich een USB-poort, twee 3.0 USB-poorten en een 3,5mm mini-jack-aansluiting.

xiaomi pro 15

Aan de rechterkant heeft Xiaomi een SD-kaartlezer, twee USB-C-poorten en een tweekleuren laadled (groen, oranje) geplaatst. We laden de laptop op via de USB-C-poort, het is jammer dat Xiaomi geen USB-C-poorten aan beide zijden heeft geplaatst. Het laden van een MacBook Pro vanaf elke website is een groot pluspunt.

xiaomi pro 15

De laatste dagen werken aan de Macbook Pro, de eerste indruk bij het typen op het toetsenbord in Xiaomi Pro 15 'zijn kleine toetsen. En deze kleine prosterek op Touch Pad is een vingerafdruklezer, ik ben benieuwd hoe het werkt.

xiaomi pro 15

xiaomi pro 15

Zet de laptop in de rechterbovenhoek aan. Klik, 1..2..3 .. startte niet. Ik moest verbinding maken met opladen om aan te zetten. Vreemd, want later bleek dat het meer dan 50% van de batterij had. Ze hebben nog niet gekopieerd van Apple dat het automatisch wordt gestart nadat het deksel is opgeheven in een geheel nieuwe computer.

Ik heb gelezen dat de noodzaak om de voeding aan te sluiten bij de eerste start een bewuste procedure is om onbedoelde start tijdens transport (?) Te elimineren, ik weet niet hoe dit mogelijk is.

De computer heeft me begroet, China ...

xiaomi notebook chinees

xiaomi notebook chinees

En een kleine prestatietest

geekbench 4 xiaomi pro 15

In de volgende aflevering laat het item zien hoe je de systeemtaal in Xiaomi Notebook Pro 15 kunt veranderen in "bruikbaar", in het kleinere broertje moest je hetzelfde doen.

Ik vraag me af hoe dit stuk geschikt is om te spelen, het is een goede zaak want van 14 november is Starcraft 2 gratis. Iedereen die zin heeft in een match?

Scroll To Top