Nu lezen
Xiaomi Petbit is de plaatsbepaler voor uw huisdier

Xiaomi Petbit

Xiaomi had al een paar producten gericht op dieren in zijn geschiedenis, maar lange tijd niets nieuws in deze categorie. Gisteren is het echter veranderd. Een nieuw product werd gepresenteerd op het crowdfundingplatform, een locator voor de beste vriend van een mana, psa. Verborgen onder de naam Xiaomi Petbit. Honden kunnen leuk zijn, liefde hebben maar ook de huid van de eigenaar krijgen. Een paar keer kwam er toevallig iemand naar me toe die op straat kwam vragen of ik haar hond zag. Xiaomi-apparatuur wordt geleverd met de hulp. Het apparaat zal controleren, volgen waar de hond is. Dankzij hem kun je gemakkelijk een viervoeter vinden. Het product heeft het al bereikt 126% hoeveelheid nodig in de verzameling.

Xiaomi Petbit

Xiaomi Petbit

Het is klein en licht. Het meet alleen 5.04 cm x 4.6 cm x XUMUM cm, daarom past het op de meeste kragen. Het gewicht zal niet slecht zijn, zelfs niet voor de kleinste honden, want het is slechts 1.83 gram. De behuizing van ABS-kunststof biedt voldoende weerstand tegen alle schade en UV-stralen. De batterij in Xiaomi Petbit gaat 26 dagen mee, het opladen gebeurt via een micro USB-poort. Er is ook een kleine LED op de voorkant zodat de hond in het donker zichtbaar is. IPX30 certificaat ontvangen door Xiaomi Petbit getuigt van zijn waterdichtheid, de hond kan er zelfs 7 minuten mee zwemmen. Het is verkrijgbaar in zwart en wit.

Xiaomi Petbit

Er is een speciaal apparaat aan de voorkant van het apparaat unieke QR-code voor elke Petbit locator verkocht. Xiaomi heeft een speciale service gecreëerd met een database van alle apparaten. Als iemand uw hond vindt, scan dan gewoon de QR-code en neem via de applicatie contact op met de eigenaar. Ze werden ook geïntroduceerd sociale functies. Controleer of je vrienden momenteel met je hond op stap zijn of dat je op een gegeven moment een gezamenlijke wandeling kunt maken. Natuurlijk houdt Xiaomi Petbit niet alleen de hond bij, maar verzamelt hij ook gegevens over het onderwerp van de activiteit. U kunt controleren hoeveel km u gedurende de dag hebt gereisd, en zelfs het aantal calorieën dat u hebt verbrand of uw activiteitstijd. Een speciaal algoritme zal evalueren viervoetige activiteit. Het algoritme is gemaakt door fysiologische gewoonten over 200-hondenrassen te analyseren. Met de tijd heb ik maar één verband met mijn jeugd en dieren. Een sprookje met een aardige kat, Garfield, die nog steeds ligt te broeden met chips / lasagne. In de tijd van Xiaomi zou Garfield niet zo'n zorgeloos leven leiden.

Zie ook
Youpin 6-muggen

Xiaomi Petbit

Jeśli twój pies ucieknie, łatwo będziesz mógł go odnaleźć. Lokalisatie vindt plaats in real time, de locatie wordt op de kaart weergegeven samen met de kortste route om de ontsnapte persoon te bereiken. Xiaomi Petbit zal ook werken voor mensen die van honden houden en graag contact willen maken met andere eigenaren. Cena za Xiaomi Petbit wynosi 199 juanów, $31. Wysyłka do pierwszych klientów rozpocznie się 24 lipca.

Scroll To Top