Nu lezen
Xiaomi Pocophone meer en meer informatie
Xiaomi Pocophone meer en meer informatie

Twee weken geleden heb ik gepubliceerd op de site de eerste informatie over het nieuwe merk smartphones van Xiaomi Pocophone. In de tussentijd verscheen nieuwe informatie, maar deze was niet belangrijk genoeg om een ​​nieuwe vermelding voor hen toe te wijzen. Na een tiental dagen besloot ik om alles wat al bekend is te verzamelen, wat zijn de lekken.

Xiaomi Pocophone meer en meer informatie

Xiaomi Pocophone meer en meer informatie

De telefoon werd voor het eerst opgemerkt bij het verlenen van het NCC-certificaat in Taiwan en vervolgens bij de Amerikaanse FCC. De nieuwe smartphone is ook een van de vijf Xiaomi-smartphones die vorige week het ECC-certificaat hebben ontvangen. Twitter heeft een @rquandt gebruikersinvoer over de waarschijnlijke prijs van een nieuw apparaat. Volgens Roland kost de 6 / 64GB-versie $ 490 en de meer uitgebreide versie van 6 / 128GB $ 537.

De codenaam van de gloednieuwe smartphone is Pocophone berilio, is om chart-topping 845 Snapdragon processor, geklokt op 2,8 GHz. Dit wordt de vierde Xiaomi-telefoon met momenteel de meest efficiënte processor op de markt. Het besturingssysteem is natuurlijk een Android Oreo 8.1 met een MIUI-overlay. De smartphone moet vergelijkbaar zijn met Mi 8 maar met een andere camera aan de achterkant. Het nieuwste vlaggenschip Xiaomi heeft een camera aan de linkerkant, de Pocophone-telefoon heeft een dubbele camera in het midden van de behuizing.

Het apparaat zal naar verwachting later dit jaar worden verkocht, ook in India.