Nu lezen
Xiaomi presenteerde een mini-voicerecorder met AI, van geluid tot tekstdocument!

Er is een intelligente voicerecorder toegevoegd aan het Xiaomi-verkoopplatform genaamd Youpin die een gesprek of lezing kan omzetten in een tekstdocument. Ontdek de nieuwste creatie van Shanghai Intelligent Technology Co., Ltd. Het apparaat heeft de afmetingen 70 mm x 19 mm x 12,7 mm en weegt alleen 18g. Om te communiceren met een smartphone, gebruikt de voicerecorder Bluetooth-versie 5.0 BLE. Opnamen kunnen worden opgeslagen in de ingebouwde massaopslag 16 GB of gebruik de cloud. De voicerecorder werkt met Alibaba Cloud, de eigenaar van AliExpress. De Alibaba-cloud biedt de mogelijkheid om 120 uren aan opnames gratis op te slaan. Ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 300 mAh, indien ontladen, moet worden opgeladen via een USB type C-aansluiting.

Zoals ik in de titel al zei, is het een intelligente voicerecorder die naar gesprekken luistert en er een document van kan maken. Perfecte oplossingen voor studenten en journalisten, alles wat je nodig hebt is een AI-recorder en een smartphone. De microfoon verzamelt stemmen en stuurt deze naar onze smartphone, die het geluid in de applicatie verwerkt en een tekstbestand + geluidsopnamen maakt. De microfoon ondersteunt alleen Chinees en Engels.

AI recorder is in China geprijsd op 199 yuan, $ 29. Het product bevindt zich momenteel in een crowdfunding-campagne. Het begon vandaag en er blijven 13 dagen over tot het einde van de verzameling, maar het nieuwe product heeft al 167% van het benodigde bedrag verzameld. Verzending naar de eerste klanten start 28 augustus 2019, net op tijd voor het nieuwe academiejaar.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top