Nu lezen
Xiaomi presenteert een nieuwe Mijia-bevochtiger, sensationele prijs

Onlangs schreef een van de lezers in een opmerking dat Xiaomi te veel producten van andere merken presenteert, en te weinig onder zijn eigen naam. Vandaag presenteerde Xiaomi de Mijia luchtbevochtiger. De prijs is sensationeel, onder $ 40.

De afmetingen van de Mijia-luchtbevochtiger zijn 190 mm x 190 mm x 353 mm en het gewicht is 1,9 kg zonder water. De capaciteit van het waterreservoir is 4,5l. Het apparaat genereert weinig geluid tijdens bedrijf op het 38 dB-niveau. Het stroomverbruik is 25W.

Passende luchtvochtigheid in huis vermindert het risico op infecties van de luchtwegen en voorkomt irritatie van de keel en de huid. De luchtvochtigheid daalt drastisch tijdens de verwarmingsperiode, herfst / winter. Daarom stel ik voor dat u tijdens deze periode met behulp van een hygrometer controleert hoeveel% er in uw appartement is.

De Mijia-luchtbevochtiger gebruikt UV-C-technologie, d.w.z. ultraviolette straling voor interne reiniging van water in de tank. UV-C licht doodt micro-schadelijke stoffen. Vanwege het feit dat het een Mijia-product is, kon integratie met de Mi Home-toepassing niet ontbreken. De luchtbevochtiger is "slim" en u kunt scènes maken met andere apparaten uit het Xiaomi-ecosysteem. bijvoorbeeld thermometers.

De luchtbevochtiger Mijia is in China geprijsd op 249 yuan, $ 36.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top