Nu lezen
Xiaomi presenteert een interactief whiteboard onder het merk Mijia

"Back To School" gebruikt deze reclameslogan veel bedrijven rond augustus / september, het begin van het nieuwe schooljaar. Xiaomi Polska voegt ook een rugzak met gratis geschenken toe aan elke Mi 9T- of M365-scooter die je koopt.

Het nieuwe product dat vandaag door Xiaomi wordt gepresenteerd, kan ook zeer nuttig zijn bij het dagelijkse leren. U kunt tekenen op het interactieve whiteboard van Mijia en wanneer u op de knop op de behuizing drukt, is het whiteboard weer leeg. Aan de zijkant is een speciale schuifregelaar die de schoonknop deactiveert om niet per ongeluk inhoud te verwijderen.

Het interactieve whiteboard van Mijia is verkrijgbaar in twee schermformaten: het S-model heeft 10 inch en het L-model heeft een 13,5 inch-scherm. Het kleinere model heeft de afmetingen 173 mm x 244 mm x 7 mm en het grotere model is 225 mm x 318 mm x 7 mm. Beide schermen zijn LCD-panelen. De set bevat een zeer lichte stylus / pen die slechts 7g weegt. De tablet onderscheidt drie naalddrukkrachten, u kunt zowel dunne als dikke lijnen tekenen. Het apparaat wordt aangedreven door een CR2032-batterij, de kosten in Polen bedragen ongeveer 4 PLN. Xiaomi verklaart dat één batterij voldoende is voor een jaar dagelijks gebruik van het interactieve whiteboard.

Het interactieve whiteboard van Mijia is in China geprijsd op 49 yuan voor het goedkoopste model. In dollars is dit $ 7. winkel Banggood heeft al tabellen aan zijn aanbod toegevoegd, er is ook een kortingscode BGXMWT (Model S kost $ 17 + gratis verzending naar Polen.) In China verkoopt het nieuwe product briljant, in slechts enkele uren en 40 minuten hebben 2 miljoenen mensen een interactief whiteboard geboekt.

Scroll To Top