Nu lezen
MP4-speler in 2018-jaar? Xiaomi zegt ja en presenteert Xiaomi Shanling MO Lossless

In het begin wilde ik de jongere generatie uitleggen wat MP4 is, omdat ze het misschien niet weten. Tijdens het schrijven van de eerste regel tekst wilde ik verwijzen naar de MP3-speler. Ik besefte echter dat als MP4 met niemand associeert, MP3 des te meer. In tijden van Spotify-services waarin we een abonnement betalen en we toegang hebben tot miljoenen nummers, kan het formaat van een enkel muziekbestand .mp3 ook een grote onbekende zijn voor iemand, deze tijden van vampamp ... Ik zal de discman niet eens noemen. Het is tijd om terug te gaan naar het apparaat genaamd MP4. Simpel gezegd, het is een klein apparaat met een display, in sommige modellen zelfs tactiel. Laat toe om films, foto's of muziek te beluisteren. Vele jaren geleden werd het verdrongen door smartphones omdat het alleen hun functies verdubbelde. En dit is hoe het archaïsche product van Xiaomi besloot te herleven, dankzij Xiaomi Shanling MO Lossless. Wat kan er nieuw zijn van Xiaomi? Wat is het om klanten te overtuigen om naar dergelijke apparaten terug te keren?

Xiaomi Shanling MO Lossless

Xiaomi Shanling MO Lossless

De afmetingen van het apparaat zijn 40 x 13,5 mm x 45 mm en weegt 38g. In dergelijke dimensies crashte de Chinese fabrikant het 1,54 inch-scherm met de resolutie 240 x 240 px, verstrekt door het Koreaanse bedrijf LG. De kleuren op het scherm zijn levendig en verzadigd. Xiaomi beslist zelden om plastic in zijn behuizing te gebruiken, en hetzelfde geldt voor de MP4-speler, die volledig van aluminium was gemaakt. Om het scherm te beschermen in geval van een val, was het bedekt met 7H gehard glas. De geplaatste batterij in het nieuwe apparaat heeft een capaciteit van 630 mAH en stelt 15h in staat om voortdurend naar muziek te luisteren.

Xiaomi Shanling MO Lossless

Ik heb je eergisteren op de hoogte gebrachtdat Xiaomi LDAC-technologie op zijn smartphone gebruikt, Xiaomi Shanling MO Lossless had het ook. Wie dit niet heeft gelezen, zal ik in een notendop schrijven. LDAC is een coderingssysteem dat door Sony is ontwikkeld en waarmee 3x meer bandbreedte biedt dan standaard Bluetooth. Zo biedt het een betere geluidskwaliteit. Niettemin zal de speler ook via traditionele Bluetooth werken. Die muziek kan verzenden naar twee ontvangers tegelijk, bijvoorbeeld een hoofdtelefoon en een luidspreker. Het heeft een USB-type C-poort en een koptelefoonaansluiting. Met de MicroSD-kaart kunt u het geheugen uitbreiden tot maximaal 512 GB. Het ingebouwde besturingssysteem is MTouch.

Zie ook
Bekerverwarmer youpin1

Xiaomi Shanling MO Lossless

Xiaomi Shanling MO Lossless kost 598-yuan in China, $ 90 en is nu te koop. Verkrijgbaar in drie kleuren. Ik zie de reden niet waarom Xiaomi besloot het uitgestorven product weer tot leven te wekken. Ik zie geen plaats voor hem in mijn leven, en jij?

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top