Nu lezen
Xiaomi presenteert de Viomi-vuilnismolen

Viomi afvalbreker

Po boiler, Xiaomi presenteerde nog een nieuw product voor de keuken. Crowd shredder Viomi i verscheen op het crowdfundingplatform heeft 253% van de benodigde hoeveelheid bereikt. Ik geef eerlijk toe dat ik zo'n oplossing nergens in Polen heb gezien. Het apparaat poeders alle soorten voedsel, inclusief botten, groenten, fruit, eierschalen en nog veel meer, dit alles kan worden "opgeruimd" in de gootsteen.

Viomi afvalbreker

De afmetingen van het apparaat zijn 200 mm x 200 mm x 383 mm en het gewicht is 9,5kg. De crusher moet worden geplaatst zinken en verbinden met de afvoer. De 650W-engine past de rotatiesnelheid automatisch aan de huidige grond aan die door de 4-stadia gaat. De crusher shredder heeft bovendien een beveiliging tegen oververhitting. De capaciteit is 1290 ml om een ​​aanzienlijke hoeveelheid afval op te vangen.

Viomi afvalbreker

De crusher wordt bestuurd met een speciale knop waarmee Xiaomi aan de set wordt toegevoegd. Met zijn hulp kunnen we het proces van het verbrijzelen van restjes starten of beëindigen. Dubbele spoelbakken in Polen, Xiaomi-versnipperaar kan eenvoudig worden geïnstalleerd.

xiaomi vuilnisbreker

Xiaomi gewaardeerd Viomi trash crusher bij 1499 yuan, $ 231. Verzending naar de eerste mensen start op augustus 4. Een vriend zei dat dergelijke apparaten in Polen niet populair zijn vanwege de prijs, meer dan 3 duizenden zloty's. Ik heb niets gevonden over het Allegro. Heeft iemand zo'n shredder thuis gezien? Hoe werkt het? Ik ben nieuwsgierig en ik ben erg geneigd om het te kopen wanneer het winkels raakt. Er zijn geen contra-indicaties om verpoederd afval in de riolering te laten? Heeft iemand hier kennis van?

Scroll To Top