Nu lezen
Xiaomi presenteert een quartz horloge met slimme functies, veel goedkoper dan Withings

De afgelopen dagen presenteerde Xiaomi nog een horloge, dit keer is het een klassiek quartz horloge maar met intelligente functies.

Xiaomi presenteert een quartz horloge met slimme functies

Xiaomi presenteert een quartz horloge met slimme functies

Het horloge heeft een dubbele schijf gemaakt van duurzaam glas en een envelop gemaakt van roestvrij staal. Het heeft een minimalistische uitstraling, slechts één knop. Het is verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, grijs en wit met een blauwe streep. De diameter is 40 mm. Het wordt aangedreven door een CR2430-batterij, geen probleem om te kopen in Polen.

Xiaomi presenteert een quartz horloge met slimme functies

Dankzij ingebouwde sensoren kan het horloge het aantal stappen meten dat gedurende de dag wordt genomen. Het aantal kan op regelmatige basis worden gevolgd met behulp van de kleinere schijf onderaan. De verzamelde gegevens kunnen ook worden gecontroleerd in de applicatie op uw smartphone. Als we via Bluetooth een permanente verbinding met het horloge onderhouden, kunnen we de telefoon of laptop ontgrendelen. Helaas is er geen slaapbewakingsfunctie. Na het schrijven van een mening over Mi Banda 3, heb ik de smartwatch voor enige tijd opgegeven. Ik wacht op Apple om een ​​nieuw horloge te presenteren. Na een paar dagen presenteert Xiaomi een nieuw klassiek horloge, een koffer? Ik denk het niet.

Het nieuwe quartz horloge kost 349-yuan in China, 52 $. De verkoop start in juli bij 17 via 10 in China. Het zal een sterke concurrent zijn voor een vergelijkbare bedrijfswatch eenmaal op W, en nu op N, welke prijs $ 150 is.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top