Nu lezen
Xiaomi presenteert een externe, hermatische webcam die compatibel is met de Mi Home-applicatie

Veel mensen waren aan het wachten op een externe camera die ze konden verbinden met de Mi Home-applicatie, en uiteindelijk kwam de dag. Xiaomi heeft onder zijn eigen merk Mijia een camera gepresenteerd met de mate van IP65-hermeticiteit, het is ook draadloos!

xiaomi 1080p outdoor 2

De nieuwe cameravorm lijkt op een laptopvoeding op de voettekst. Afmetingen zijn 140,4 mm x 47 mm x 73 mm en het gewicht is 270g. Allemaal verborgen in een witte schaal met een zwart gezicht, klassieke kleuren van alle camera's van een Chinese reus. De behuizing is gemaakt van slagvast ABS-plastic. Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe product is natuurlijk IP65. De camera kan zonder risico op de buitengevel van gebouwen worden gehangen, is bestand tegen zowel stof als regen. Dankzij de voet en het kogelscharnier kan het "Oog van Sauron" in elke richting worden gericht.

xiaomi 1080p outdoor 2

Er is een centrale eenheid aangesloten op de camera, de zogenaamde gate. Zijn hoofdtaak is een stabieler signaal tijdens verzending op afstand en minder energieverbruik door de camera. Er is ook een microSD-kaartslot in de gateway als u de alarmopname lokaal wilt opslaan. De poort is verbonden met het stopcontact 230V, behalve de microSD-kaartsleuf heeft ook een Ethernet-aansluiting om een ​​stabiel signaal via een kabel te verschaffen. De maximaal ondersteunde capaciteit van de geheugenkaart is 64GB. Als er geen ruimte is voor nieuwe films, worden de oude automatisch vervangen door nieuwe opnames. Bovendien kunt u alarmopnamen van de afgelopen zeven dagen gratis bekijken in de cloud.

Vraag je je af waar de kabel is? Er is geen camera, je kunt de camera overal in het gebouw vastschroeven. De enige vereiste om te voldoen is een goed bereik voor de centrale eenheid. In de camera is een accu met een capaciteit 5100 mAh batterij die 100 dagen operatie biedt zonder de noodzaak om op te laden, geweldig nieuws!

Zie ook
Xiaomi Super Soco Speedy DU

De externe Mijia-camera is, net als zijn interne equivalent, uitgerust met kunstmatige intelligentie. Hij kan mensen detecteren in de verte naar 10m en gezichten analyseren. Xiaomi verklaart dat het algoritme dieren, insecten en lichtveranderingen herkent. Het detecteren van een van deze drie objecten zal geen alarm activeren. De resolutie van de camera is 1080p, natuurlijk heeft het ook een ingebouwde 8-infrarooddiode die monitoring in het donker mogelijk maakt.

Xiaomi Mijia Outdoor Camera 1080p is geprijsd in China op 399 yuan, $ 57. Het is al beschikbaar op AliExpress.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top