Nu lezen
Xiaomi presenteert de waterdichte test van Redmi-smartphones uit de K20-serie

Red Wei CEO Lu Weibing en vice-president van Xiaomi Group publiceerden op de Chinese sociale netwerksite Weibo een film over de "luchtdichtheid" van zijn vlaggenschip-smartphone, Redmi K20. Vervolgens werd de video gepubliceerd op het Xiaomi India-profiel op YouTube.

Redmi K20 heeft geen certificaat van luchtdichtheid, IP67 of meer. De smartphone is bedekt met P2i, een polymeer nanocoating die geen water absorbeert en automatisch naar beneden stroomt. De Redmi K20-smartphone mag niet worden "ondergedompeld" in water, maar u kunt hem gebruiken tijdens een regenachtige wandeling. Het gebruik van P2i-technologie betekent dat het water "stuitert" van de kritieke componenten van de vlaggenschip Redmi-smartphone.

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T via 500 PLN goedkoper met een kortingscode

Redmi K20 is het Indiase equivalent van Xiaomi Mi 9T dat wereldwijd werd gepresenteerd. De Mi 9T-smartphone kost PLN 1599 in Polen, als u meer dan PLN 500 wilt besparen, kunt u zelf bestellen vanuit China. In de winkel Banggood Xiaomi Mi 9T 6 / 64 GB is beschikbaar voor PLN 1075, gebruik gewoon de kortingsbon: "BG8MM9T6". De prijs wordt verlaagd tot $ 278.99, d.w.z. PLN 1075.

Scroll To Top