Nu lezen
Xiaomi Rabbit 3C 4G - Een nieuwe smartwatch voor kinderen

Xiaomi heeft een nieuwe versie van de smartwatch voor kinderen geïntroduceerd. Dit is een voortzetting van het vorige model met verschillende verbeteringen en een verbeterd uiterlijk. Interessant genoeg lijkt de nieuwe 3C op Apple Watch.

Xiaomi Rabbit 3C 4G

Xiaomi Rabbit 3C is uitgerust met een IPS TFT 1,3 "-scherm met 240 x 240-resolutie en een brede kijkhoek van 160 ° en 2,5D Gorilla Glass-afwerking. Het gewicht van het apparaat is 51,3 gram en de totale afmetingen zijn Konijn zijn 50 x 41,8 x 15,5 mm.

Xiaomi Rabbit 3C 4G

Xiaomi 3C 4G heeft de IPX7-weerstandsklasse en accepteert de Nano-simkaart die wordt gebruikt om videogesprekken te voeren in 4G. Dit alles wordt aangedreven door een 780 mAh-batterij en kan 7-dagen in de standby-modus worden gebruikt.

Xiaomi Rabbit 3C 4G

Om de locatie van haar kind te bekijken, heeft Xiaomi toegepast:

  • GPS-module
  • Beidou
  • AGPS
  • Wi-Fi

Daarnaast heeft het horloge functies zoals: chat, wekker, muziekbesturing en encyclopedie. Bovendien kan de 3C Rabbit worden aangesloten op apparaten zoals de Xiaomi draadloze luidspreker. Het horloge heeft educatieve inhoud van kleuterschool tot basisschool. Hierdoor kunnen kinderen hun kennis op zo'n jonge leeftijd uitbreiden.

Helaas is de Xiaomi Rabbit 3C 4G smartwatch momenteel alleen bedoeld voor de Chinese markt, waar hij 398 yuan (57 USD) kost.

Scroll To Top