Nu lezen
Xiaomi presenteert samen met Jinshan Cloud morgen een nieuwe router

Nog geen twee maanden geleden presenteerde Xiaomi zijn nieuwe router, Mi Router 4. Het apparaat is bedoeld voor een "normale" gebruiker. Wat betreft de prijs, $ 31 zal heel goed werken, maar er is niets om wonderen te vragen. Tijd voor iets sterkers, Xiaomi heeft twee posters gepubliceerd die de conferentie van morgen samen met Jinshan Cloud presenteren. Het is een van de drie grootste bedrijven die cloud data-opslagdiensten aanbieden in China.

Xiaomi presenteert samen met Jinshan Cloud morgen een nieuwe router

Xiaomi presenteert samen met Jinshan Cloud morgen een nieuwe router

Op de posters staan ​​twee inscripties: "berekening is sneller" en "slimmer is sneller" kan één ding betekenen, het bedrijf is van plan een veel krachtigere router te presenteren dan Mi Router 4. Waarschijnlijk Xiaomi zal zijn lijn van Pro-routers vernieuwenIk heb beide modellen. Zowel de versie met 1 TB als zonder, ben ik tevreden met hen. Beide apparaten presenteerden Xiaomi tijdens een grote conferentie op het podium. De nieuwe serie zal de markt betreden met minder publiciteit? Een grote onbekende is ook de rol van Jinshan Cloud tijdens de conferentie van morgen.

Het officiële Mi-profiel op het Weibo Chinese sociale netwerk heeft interessante inhoud gepubliceerd: „Potrzebujesz dobrej karty do grania? Czy konto zostało skradzione? Nie można połączyć się z oczyszczaczem powietrza?Czy strona ładuje się powoli? Co się stało z twoją siecią? 18 lipca, Xiaomi i Jinshan Cloud dadzą ci odpowiedź! „

Zie ook

Morgen zal alles duidelijk zijn.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top