Nu lezen
Xiaomi Robot XiaoDan educatieve robot voor kinderen

Xiaomi Robot Xiaodan

Xiaomi wil overal zijn, praktisch in elke sector van het leven. Het aanbod omvat mascottes, blokken, houten wachtrijen, drones. Xiaomi werkt samen met een bedrijf dat zich bezighoudt met Nuwa-robotica. Het resultaat van hun gezamenlijke werk is Xiaomi Robot Xiaodan. Hij heeft zich al verzameld op het crowdfundingplatform 635%en de verzameling duurt meer dan een maand. Wat kan Xiaomi Robot Xiaodan aanbieden?

Xiaomi Robot Xiaodan

Xiaomi Robot Xiaodan

De robot heeft een 7 inch-aanraakscherm dat past bij de rest van het lichaam en het gezicht is. Het heeft ook veel andere sensoren. Camera, microfoon, luidspreker of infraroodsensor, dit alles maakt Xiaodan in staat om te integreren / communiceren met de omgeving. Het gezicht in de vorm van een scherm speelt ook een zeer belangrijke rol, het is verantwoordelijk voor de emoties die de robot op zijn kristalachtige gezicht presenteert. Hij kan roteren met 360-graden. Als het geheugen vol is, kunt u het uitbreiden met een micro-SD-kaart en heeft het ook een 3,5mm-aansluiting. De afmetingen van het geheel zijn 355 x 347 x 196 mm en het gewicht 4400 gram. Het geheel wordt aangevuld door WiFi en Bluetooth. De ingebouwde batterij heeft een 5200 mAh-capaciteit, de werkingstijd bij één keer opladen is nog niet gemeld.

Xiaomi Robot Xiaodan

Met de ingebouwde microfoon en stemassistent kunt u dit doen integratie met het Mi Home-systeem. Natuurlijk kunt u de apparaten bepalen waartoe het kind toegang heeft. Kamera umożliwia rozpoznawanie obiektów i twarzy, które pomagają robotowi XiaoDan rozwijać się. De camera voert ook de functie van thuismonitoring uit. Met behulp van een smartphone kan de ouder de huidige afbeelding van de robot bekijken wanneer hij niet thuis is. Het kan ook het kind bellen, net als op Skype. De afbeelding wordt in het gezicht weergegeven. Robot został zaprojektowany z własnym inteligentnym systemem dialogowym, ale za pomocą smartfona możemy zaprogramować go do wymawiania nowych fraz i gestów. W ten sposób urządzenie będzie mogło być razem z dzieckiem przez różne etapy życia.

Onderwijs door middel van spelen

Technische aspecten zijn niet belangrijk, tijd is het belangrijkste. Xiaomi Robot Xiaodan kan dansen op het ritme van muziek, zingen. Kunstmatige intelligentie geënt in de robot stelt u in staat om te communiceren met uw kind, heeft een speciaal programma om Engels te leren. Het programma is inbegrepen 100 minuten lessen en meer dan 10000-woorden, de juiste hoeveelheid voor meerdere zomerse kinderen. XiaoDan beheerst ook andere vakken zoals wiskunde en astronomie. Alles in een vorm die het kind zal interesseren, door middel van liedjes, dansen, interactieve logica-spellen. De robot biedt over 900 minuten aan verhalen en interactieve 200-spellen, bijvoorbeeld een quiz met 800-vragen. De quiz zal ook het hele gezin vermaken.

Zie ook
Xiaomi Carrobot HUD

Xiaomi Robot Xiaodan is geprijsd op 1999-yuan, $ 312. Het is niet bekend of de robot officieel de internationale markt zal betreden. De functies die de nieuwe Xiaomi-robot biedt, door middel van nieuw speelgoed, passen goed bij generaties kleine genieën.

Xiaomi Robot Xiaodan

Scroll To Top