Nu lezen
Xiaomi Smart Home en Apple Watch

MiHome Apple Watch

Een intelligent huis is niet alleen een proces dat reageert op veranderingen, maar ook individuele scènes, acties die we zelf uitvoeren. We kunnen bedienen met een smartphone, tablet, computer, smartwatch. Vandaag zal ik me concentreren op de laatste, omdat het horloge Xiaomi Amazfit heeft de MiHome-applicatie niet (Xiaomi, aan het werk!). Hij zal laten zien hoe de service eruit ziet met een horloge met een gebeten appel, Apple Watch. Is Xiaomi Smart Home en Apple Watch een goede verbinding?

MiHome Apple WatchOp de wijzerplaat kunnen we een grote widget instellen vanuit de applicatie
MiHome die twee informatielijnen of het MiHome-pictogram zelf toont dat ons naar de toepassing brengt (rechtsonder). Als we op een grote widget op het gezicht van het horloge drukken, worden we ook overgebracht naar de MiHome-app op de Apple Watch.

Items worden opgenomen in de in de app op je iPhone klok. Profieltabblad -> en gaat vervolgens naar "Watch Mi Home". We kunnen bepalen welke scènes het apparaat moet worden weergegeven op het horloge, kunt u geen camera's en Xiaomi apparaten die Bluetooth gebruiken, zoals. Brush, scooter, de sensor te bloeien bespioneren. De applicatie is onderverdeeld in drie categorieën: fase informatiekaarten (bijvoorbeeld temperatuursensors), actiekaarten (lamp, LED, contactdoos Xiaomi elke inrichting die de aanvraag MiHome bestuurt) vrij de volgorde van applicaties op het horloge.

Xiaomi Smart Home en Apple Watch

In het begin zijn er scènes, klik op een bepaalde scène en deze start op.

Xiaomi Smart Home en Apple Watch

Dan zijn er informatiekaarten met alle thermometers die we definiëren.

mihome apple watch

Zie ook

Aan het eind heb ik actiekaarten, op dit moment zal klikken op een bepaald apparaat extra opties weergeven. De plafondlamp heeft drie schermen op de Apple Watch. In de eerste is aan / uit, in de tweede is de helderheid ingesteld en in de derde veranderen we tussen de zon- en de maanmodus. Als u de LED-strip of de Xiaomi RGB-lamp kiest, moet u de kleur kiezen waarop u deze wilt laten schijnen. De luchtreiniger biedt de mogelijkheid om de bedieningsmodus te kiezen (Auto, Slaapstand, Favoriet)

mihome apple watch

mihome apple watch

mihome apple watch

De MiHome Apple Watch-versie heeft geen configuratie-opties. We zien alleen een lijst met scènes en apparaten en een krachtigere druk op het scherm activeert de opties om de lijst te vernieuwen. De applicatie is zeer minimalistisch, d.w.z. zoals het hoort te zijn op het horloge. Het enige dat ik mis, is de mogelijkheid om een ​​apparaat aan de wijzerplaat toe te voegen waarin we acties direct vanaf het schild kunnen uitvoeren, zonder de toepassing uit te voeren. Xiaomi Smart Home en Apple Watch is volgens mij een goed duo, in het nieuwste iOS 11-systeem heeft Apple zijn Homekit "geopend", misschien raken Xiaomi-apparaten het ooit.

Scroll To Top