Nu lezen
Xiaomi Smart Socket - een slimme socket voor minder dan 50 PLN? De moeite waard?

xiaomi smart socket

Ik denk dat een ieder van ons thuis een apparaat heeft dat de hele dag zonder hulp kan worden gebruikt. Wanneer ze slaapt of we zijn het huis uit. We laten ze ingeschakeld met luiheid of vergeten uit te schakelen. Met een intelligente Xiaomi-socket kunt u de werktijden van het apparaat bepalen of het apparaat op afstand uitschakelen wanneer we buitenshuis zijn (werkt in de draadloze WiFI-standaard en communiceert met onze router). U hoeft zich niet meer af te vragen of u het strijkijzer hebt uitgeschakeld. Het apparaat heeft één knop waarmee u de aansluiting kunt in- of uitschakelen zonder naar de smartphone te hoeven grijpen en een diode die de status van het apparaat aangeeft.

[su_slider source = "media: 304,305 ″ link =" lightbox "width =" 650 ″ height = "350 ″ responsive =" no "title =" no "]

toepassing

Om het stopcontact met onze smartphone te verbinden, is het noodzakelijk om de applicatie te downloaden van Google Play lub AppStore, het ziet er identiek uit op beide systemen.

[su_row] [su_column size = "1 / 4 ″] xiaomi smart socket[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]mi home appstore[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]slimme xiaomi-aansluiting[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]mi home smart socket[/ Su_column] [/ su_row]

Afbeelding van de aansluiting in het midden en de aan / uit-knop in de balk aan de onderkant schakelen de aansluiting in / uit, u hoort het kenmerkende geluid van het relais telkens wanneer u het apparaat in / uitschakelt.

De timerfunctie geeft ons de mogelijkheid om te definiëren in welke uren de socket automatisch moet worden in- of uitgeschakeld.

Coundtown kan nuttig zijn voor ouders als hun kinderen te veel tijd doorbrengen op tv, console of andere elektronische apparatuur. Wanneer ingesteld op 15min, schakelt het na die tijd automatisch de smart socket naar UIT.

In de instellingen kunnen we vrijelijk onze socket bellen, de functie is handig als we thuis een groter bedrag hebben. De applicatie biedt ook bescherming tegen ongenode wijzigingen, het is mogelijk om een ​​wachtwoord en Touch ID in te stellen in nieuwe smartphonemodellen. Mi Home ondersteunt het delen van apparaten met andere leden van het huishouden, als we willen dat de andere persoon een deel van onze apparatuur vanaf zijn telefoon kan bedienen, stuur dan gewoon een uitnodiging. Na succesvolle acceptatie hebben beide apparaten een gedeeld apparaat in de Mi Home-app. Xiaomi Smart Socket, kan communiceren met andere apparaten uit het ecosysteem van de Chinese fabrikant.

Wat ontbreekt er

De functie die ik het meest mis in de Wifi-versie is de wattmeter. Ik zou graag willen weten hoeveel elektriciteit het apparaat oplaadt. Het verbruik op de kaart over een langere periode kunnen controleren. We zijn op vakantie, we hebben een koelkast aangesloten op de Xiaomi smart socket, helaas is deze mislukt. We ontvangen een melding op de smartphone dat het stroomverbruik in de socket is gedaald. We informeren een vriend die het probleem bij ons thuis heeft opgelost. De toepassingen kunnen talrijk zijn, als u een wattmeterfunctie in uw Smart Socket wilt hebben, moet u versies kopen ZigBeeOm te kunnen werken, moet je een Gateway hebben, de Xiaomi smart home.

Het probleem bij het gebruik is het ontbreken van een Europese stekker, ik weet dat dit een product is voor de Chinese markt. Ik hoop echter dat Xiaomi zo snel mogelijk de Europese markt zal betreden met andere apparatuur dan telefoons en camera's. We kunnen de adapter gebruiken, maar hij zal dit apparaat aanzienlijk verlengen, of de aarding met de aarding zal uitsteken.

[su_slider source = "media: 322,321 ″ link =" lightbox "width =" 300 ″ height = "203 ″ responsive =" no "title =" no "]

Sommering

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, op afstand bediend stopcontact, waar dan ook ter wereld. Een groot pluspunt voor het werken in Wifi-technologie, niet voor Bluetooth. U bent verzoend met het probleem van het gebruik van een adapter en u wilt er niet meer dan 50 PLN aan uitgeven. Het aanbod van Xiaomi is perfect voor u. Zijn er betere producten op de markt? Absoluut, maar ze kosten 5x meer en vereisen de werking van de centrale eenheid voor de volgende 2tys PLN. De keuze is aan jou.

Xiaomi Smart Socket Ik kocht in de winkel Gearbest voor 11,90 $.

Xiaomi Smart Socket ZigBee-versie met een wattmeter. (benodigde gateway)

18 reacties
   • Ik heb al dergelijke en gewone 3 usb-ingangen en ik wil deze aansluiting hierop aansluiten. Bedankt voor het antwoord dat ik in dat geval bestel

    • Apropo Xiaomi-lamellen.
     Ik probeerde erachter te komen, maar ik vond het antwoord op mijn vragen niet.
     1. Heeft een Xiaomo-strip een wattmeter-functie op elk van de ingangen?
     2. Is het mogelijk om elke ingang afzonderlijk of alleen de hele rail te bedienen?

     • Xiaomi heeft niet zo'n lat, alleen het verbruik van de hele lat. Alleen de hele balk kan worden bediend

     • Sorry, het spijt me voor dit bericht, maar één ding zit me dwars.
      Ik ben behoorlijk overtuigd van Smart Home-oplossingen in mijn huis. Ik heb Fibaro getest, maar het is niet alleen duur, het werkt meestal niet goed. Xiaomi van wat ik probeerde te weten werkt perfect en de configuratie is kinderspel (als het anders is, corrigeer me dan, ik maak me alleen zorgen over het gebruik van deze adapters ... 🙁

      Heb je er als gebruiker van Xiaomi-apparaten een probleem mee, is het hinderlijk voor het dagelijks functioneren? Kunt u een adapter aanbevelen? Ik heb gelezen dat niet alleen direct na het aansluiten brandt 🙁

      Ik zou je dankbaar zijn voor je hulp.

     • Ik ontmoette geen rookpassen. Alleen zwak contact en steekt uit het stopcontact. U kunt de Xiaomi-contactdozen gebruiken, bijv. Op de plaats waar de gateway stevig moet "zitten", moet de inbouwdoos echter worden vervangen door een vierkante. Op sommige apparaten kunt u een brutale methode gebruiken, de stekker van de draad doorknippen en onze 🙂 aanbrengen. Ik raad deze aan, maar ze zijn groot, maar ze komen er niet uit https://www.gearbest.com/plugs-sockets/pp_281969.html

    • Dus in het geval dat ik de lichtschakelaars wil schakelen naar die van Xiaomi, zal het ook nodig zijn om de inbouwdoos te vervangen. Het is jammer 🙂

     Een vraag van een ander vat. Kunnen we andere apparaten die in zigbee-technologie werken verbinden met het Xiaomi-systeem?

     • Je kunt een opbouwschakelaar aan de muur hangen en xiaomi-lampen of -lampen inschakelen.
      En ja en nee. De MiHome-toepassing werkt niet, maar u kunt een HomeAssistant-server maken op bijvoorbeeld Raspberry Pi en veel verschillende apparaten verbinden met het Xiaomi-ecosysteem.

     • Alleen als je de schakelaar in plaats van de fysieke op de kabel houdt die ik thuis heb, zal het nodig zijn om de lampen te kopen en aan te sluiten onder de zigbee np 🙂 Is er een kans voor mij om op de een of andere manier contact met je op te nemen en over het hele ecosysteem te praten? Misschien zou je me adviseren wat ik moet kopen voor het begin en iets dat je zou zeggen over dagelijks gebruik. Het kan mail, skype of iets zijn 🙂 Misschien schrijf ik je via het formulier op de pagina ??

 • Kun je het apparaat op afstand aan / uit schakelen buiten de lokale wifi? Is het alsof de webcam uw wifi maakt en u telefonisch verbinding moet maken /?

  • U kunt buiten Wi-Fi bedienen. Je kunt ook webcams gebruiken als je een iOS-systeem hebt. De camera maakt je wifi alleen voor de eerste keer dat je het configureert, zodat je het wachtwoord voor de router kunt invoeren. Na configuratie is de camera al verbonden met de router en werkt na 3G.

 • Er zijn ook andere adapters dan hier gepresenteerd en zien er veel beter uit. Misschien zijn ze niet onmerkbaar maar steken ze niet uit. Dit zijn premium, platte adapters, maar ze kosten een tiental zloty's.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top