Nu lezen
Xiaomi Soundbar [uitpakken]

Xiaomi Soundbar

Sinds Apple's HomePod in handen kwam, begon ik meer aandacht te besteden aan de geluidskwaliteit. De luidsprekers op mijn TCL-tv zijn niet erg goed, daarom besloot ik het tv-toestel met luidsprekers, Xiaomi Soundbar, te controleren. Dit is een set luidsprekers voor het Home Entertainment Center. U kunt de kabel op de tv aansluiten of een bluetooth gebruiken en draadloos verbinding maken met uw telefoon, computer of andere audiobron.

Xiaomi Soundbar

de apparatuur kwam naar mij vanuit de winkel Gearbest.comIk koos voor Priority Line-verzending en ik had geen extra kosten bij het ophalen. Ik heb twee weken gewacht tot de koerier van DPD met het pakket op mijn deur klopte. De soundbar is verpakt in een bruine kartonnen doos. U kunt zien dat de doos een beetje heeft overleefd tijdens een reis vanuit China.

Xiaomi Soundbar

Ondanks de zichtbare talrijke schade, kartonnen plooien, is de inhoud niet beschadigd. Binnen is er een polystyreen met speciaal reliëf op alle elementen. Xiaomi plaatst het pakket in de verpakking buiten de soundbar: voeding, AV-kabel, twee montagepennen om de luidsprekers aan de muur en gebruiksaanwijzing in het Chinees.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Sound Bar[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Sound Bar[/ su_column] [/ su_row] [su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Sound Bar[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Sound Bar[/ su_column] [/ su_row]

De stroomtoevoer is voltooid Chinese stekker, een adapter is nodig die niet is toegevoegd door de winkel. Ik heb thuis intelligent Xiaomi-latje, die heeft Chinese sockets dus ik heb geen probleem. Als je alleen traditioneel bent, schrijf dan naar de winkel om aan het pakket toe te voegen.

Xiaomi SoundBar

Hier is hij, Xiaomi soundbar. Minimalisme en eenvoud dit zijn de kenmerken die het uiterlijk van het apparaat beschrijven en dit is absoluut mijn stijl. Ik vind het erg leuk. Het voorste deel is bedekt met grijs materiaal, de resterende randen zijn gemaakt van wit plastic. De soundbar werkt in de meeste salons, ook als versieringselement.

Xiaomi Soundbar

Het hangt ervan af hoe je het apparaat koppelt. Kan op de muur worden gemonteerd met behulp van de pluggen die bij de set zijn geleverd. Er zijn twee speciale openingen aan de achterkant van de behuizing. Ik besloot echter de tweede manier om de soundbar direct onder de tv te zetten. Aan de onderkant zitten speciale rubberen antislipbanden, die zelfs op een hoogglans dressoir zorgen voor een goede stabilisatie. De luidspreker zal niet glijden vanwege trillingen.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Soundbar[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″ center =" no "class =" "]Xiaomi Soundbar[/ su_column] [/ su_row]

Op de achterwand, afgezien van de gaten, zijn er ook sockets en een schakelaar die wordt gebruikt om de soundbar in / uit te schakelen. De sockets zijn 3,5mm-aansluiting, AV-audio, SPFID, optisch en aansluiting voor het einde van de voeding. Dankzij de Bluetooth-soundbar kunnen we vandaag vrijwel alles verbinden. Tv, projector, telefoon, computermogelijkheden is echt heel veel.
Xiaomi Soundbar

De enige bediening van de Xiaomi-soundbar is gedaan met behulp van een paneel aan de bovenkant. We kiezen de geluidsbron en aan de zijkanten zijn er twee knoppen om het volume aan te passen. Waar Xiaomi zich door liet leiden bij het ontwerpen was eenvoud. Dit is niet alleen zichtbaar, maar ook in gebruik.

Xiaomi-soundbar

klinken

Het geluid van de Xiaomi Soundbar is te danken aan twee 20-core dome-tweeters, twee 2,5-inch subwoofers en vier passieve radiatoren. De frequentie van het afgespeelde geluid ligt in het bereik 50 Hz - 25000 Hz en het totale vermogen van alle acht is 28W.

Op dit moment heb ik de soundbar via bluetooth verbonden met de tv. Het geluid is nog steeds beter dan met de luidsprekers die in de tv zijn ingebouwd. Er zijn geen vertragingen, het geluid komt perfect overeen met het beeld. Morgen zal ik een optische kabel hebben, ik ben benieuwd wat de geluidskwaliteit zal zijn.

Controleer de stroom promoties op Xiaomi Soundbar.

7 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top