Nu lezen
Xiaomi heeft een Wi-Fi bloeddrukmeter aan het Youpin-platform toegevoegd

Gisteren is een moderne bloeddrukmeter toegevoegd aan het Youpin crowdfunding-platform. Het apparaat is vervaardigd door Tianjin Jiu'an Medical Electronic Co., Ltd, en Xiaomi is verantwoordelijk voor marketing. Voor bijna 48-uren werd het nieuwe product verzameld in de 489-financieringsactie voor het benodigde bedrag, en tot het einde van de verzameling waren er nog 12-dagen.

In moderne, "slimme" producten waardeer ik Wi-Fi en synchronisatie met een smartphone heel erg. Waarom is het zo belangrijk voor mij? Omdat hij hierdoor toegang krijgt tot de geschiedenis van zijn metingen. In het geval van drukmeting is dit vooral belangrijk omdat ik de metingen over maanden en in de loop van de tijd kan zien. Natuurlijk kun je alle metingen op een stuk papier opslaan, ik geef absoluut de voorkeur aan een elektronische versie met mooie grafieken.

De bediening is heel eenvoudig, druk gewoon op een van de twee knoppen op de behuizing onder het display. Elke knop correspondeert met een andere persoon in de applicatie.

De applicatie die synchroniseert met de bloeddrukmeter, geeft automatisch aan of de resultaten van de metingen storend zijn en we moeten beter voor de gezondheid zorgen. Voor technische problemen is de manometer uitgerust met een 5.2 inch LCD-scherm en een ingebouwde batterij met 2200 mAh-capaciteit voor draadloze bediening.

De bloeddrukmeter was geprijsd in China bij 199 yuan, $ 28. Verzending naar de eerste klanten begint in juni 28 2019.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top