Nu lezen
Xiaomi Stofzuiger en Roborock kunnen Pools spreken!

Xiaomi Stofzuiger en Roborock kunnen Pools spreken!

Na een paar maanden heeft mijn stofzuiger Xiaomi Roborock Pools geleerd! Het is jammer dat ik niet goed ga met Chinees, ik kan niets doen. De Poolse taal werkt zowel voor de eerste als de tweede generatie van de Xiaomi autonome stofzuiger.

Je moet de crack zelf downloaden, maar het is heel eenvoudig en het duurt tot 10 minuten, je hebt een telefoon nodig met het Android-besturingssysteem en een computer met Windows. Ik had geen problemen met het veranderen van de taal, ik hoorde niemand een stofzuiger sterven bij het wijzigen van bestanden, maar je doet alles op eigen risico.

Xiaomi-stofzuiger en Roborock kunnen Pools spreken, we beginnen.

We downloaden .zip met de nodige bestanden. Eerst en vooral moeten we controleren welk IP-adres is toegewezen aan de stofzuiger in ons netwerk en een speciaal token uitpakken. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de Mi Home-applicatie te gebruiken die is bewerkt door Russische metgezellen, we installeren de Mi Home-toepassing op de telefoon vanuit het .apk-bestand dat zich in het zip-pakket bevindt. Ik heb mijn tweede profi gemaakt op mijn Xiaomi Mi 6 om het officiële Mi Home niet te verwijderen.

We gebruiken de nieuw geïnstalleerde versie van Mi Home, we kiezen voor de regio China, klikken op de stofzuiger en vervolgens op de drie stippen in de rechterbovenhoek. We kiezen Instellingen -> Algemene instellingen -> Netwerkinfo, dus we moeten twee dingen opslaan:

  • IP-adres van de stofzuiger
  • token (laatste veld, getallen bedekt met mijn zwarte lijn - dat is wat we nodig hebben)
[su_row] [su_column size = "1 / 4 ″]xiaomi stofzuiger[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]xiaomi stofzuiger[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]roborock[/ su_column] [su_column size = "1 / 4 ″]roborock[/ su_column] [/ su_row]

Dat is alles wat we nodig hebben van de MiHome-applicatie.

We gaan naar Windows. We pakken voicepacks.zip en win-mirobo-1.1.0-min.zip uit. De onverpakte mappen van voicepacks.zip worden in een map geplaatst met dezelfde naam als voicepacks die zich in onverpakt win-mirobo-1.1.0-min.zip bevindt. Ik stel voor dat je naar alle vijf beschikbare stemmen luistert en de juiste stem voor je kiest. Meer ambitieus kan zelfs bestanden veranderen en hun eigen toevoegen, ik zou graag Julian willen, als iemand een stem kan uitbrengen, alsjeblieft! Wanneer we voicepacks hebben gekopieerd, moeten we het bestand win-mirobo.ini bewerken

Voer in het veld IP de eerder opgeslagen ip-stofzuiger en in het tokenveld token in - eenvoudig. We slaan het bestand op.Xiaomi Stofzuiger en Roborock kunnen Pools spreken!

We controleren of de USB-foutopsporingsoptie is ingeschakeld in de telefoon, zo niet, dan schakelen we deze in en verbinden we de telefoon met de computer. We wachten een tijdje tot de telefoon wordt gedetecteerd door het Windows-systeem. We voeren het win-mirobo.bat-bestand uit als een beheerder door er met de rechtermuisknop op te klikken.roborock in pools

In het nieuw geopende venster kiezen we ervoor om de stem van de stofzuiger te veranderen, op het 2-toetsenbord te klikken en het in te voeren.xiaomi-stofzuiger in glans

We kiezen welke stem we willen, ik nam pl2 - wel, nogmaals 2 en voer het in.xiaomi-stofzuiger in glans

We wachten een paar seconden tot de installatie voorbij is en dat is alles, de stofzuiger zal Pools spreken!

De makers van de Poolse taal zijn gebruikers van het miuipolska-forum, ze moeten worden geëerd en geprezen of zelfs bier.

Scroll To Top