Nu lezen
Xiaomi staat op de Fortune Global 500-lijst!

Xiaomi werd pas 9 jaar geleden opgericht, ondanks dat het "jonge bedrijf" uitstekende resultaten behaalt. In 2019 is Xiaomi Group toegevoegd aan de Fortune Global 500-lijst! Lei Juna is het jongste bedrijf van alle 500 in de ranglijst van dit jaar.

De inkomsten van Xiaomi hebben 26,44 miljard dollar bereikt, terwijl de nettowinst 2,05 miljard dollar is. Een dergelijk resultaat vertaald in 468 plaats in de algemene ranglijst en 7 plaats in de categorie Internet Services en Retailing.

[su_quote cite = "Lei Jun, CEO van Xiaomi Group"] Het kostte ons slechts 500 jaar om op de Fortune Global 9-lijst te verschijnen. We zijn het vooral verschuldigd aan fans en mensen die onze oplossingen gebruiken. Ze verdienen allemaal veel dank. We zijn ook het jongste bedrijf in de ranglijst van dit jaar. Het geeft ons kracht om onze wereldwijde ontwikkeling voort te zetten.
In het afgelopen jaar hebben we veel wijzigingen aangebracht in onze ontwikkelingsstrategie op het gebied van management, onderzoek en technologie-ontwikkelingssystemen, productaanbod en merkenportfolio. Dit betekent dat Xiaomi groeit ondanks de sterke concurrentie op de thuismarkt en op de wereldmarkt. De verschijning op de lijst van Fortune Global 500 geeft ons een nog grotere motivatie voor verdere ontwikkeling. Dit verplicht ons om meer interessante en steeds innovatievere oplossingen te creëren die voor iedereen beschikbaar zullen zijn. [/ Su_quote]

De volgende cijfers spreken voor de sterke positie van Xiaomi: de vierde fabrikant van smartphones ter wereld (toename van 32,2% vergeleken met jaar tot jaar), leider van IoT-apparaten (171 miljoenen apparaten verbonden met het netwerk), nummer één op tv-verkoop in China en India.

Wereld Xiaomi neemt 468 positie in, maar heeft onlangs gerapporteerd over de ranglijst van Fortune China 500. Op de binnenlandse markt slaagde Lei Jun erin 53-posities in de ranglijst van de meest winstgevende bedrijven te krijgen.

[su_quote cite = "Brief van Xiaomi CEO, Lei Jun aan medewerkers en partners."] "Fortune" magazine heeft zojuist de nieuwste 500-lijst van de belangrijkste bedrijven ter wereld gepubliceerd, Xiaomi op de lijst! We nemen een 468-positie in de wereld aan en zijn een van de 7-bedrijven in de categorie 'Internet- en retailservices' en het jongste bedrijf uit de Fortune 500-lijst in de geschiedenis (behalve voor gefuseerde bedrijven), slechts 9-jaren vanaf de oprichting. Dit is een geweldige prestatie!
Vasthouden aan een goed product dat is "mensen verplaatsen en een goede prijs hebben" is de basis van al onze prestaties. Het bedrijf dat op de lijst van de beste 500 ter wereld staat, evenals de opening van een nieuwe campus in Beijing, is een dubbel geluk.
We willen alle vrienden bedanken die in Xiaomi geloven, Xiaomi ondersteunen, Xiaomi helpen en Xiaomi-producten aanmoedigen.
Bovenal willen we onze honderden miljoenen gebruikers en mijn fans over de hele wereld bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en voortdurende aanmoediging.
Dankzij onze partners, zonder hun langdurige ondersteuning, zal Xiaomi nooit een klein bedrijf veranderen met alleen 13-mensen.
Bedrijven uit de Global Fortune 500-lijst: dankzij onze investeerders hebben ze ons waardevolle tolerantie, geduld en aanmoediging gegeven.
Zelfs dankzij onze partners en concurrenten zijn ze de beste steen voor het aanscherpen van Xiaomi's groei en de krachtigste stimulans.
Uiteindelijk wil ik de metgezellen bedanken die de Xiaomi creëren die nog steeds vechten en de familieleden achter hen.
500 de beste ter wereld is een prestatie die we de afgelopen negen jaar hebben samengewerkt.
We hebben 20 538 in totaal onder onze medewerkers en partners van het belangrijkste outsourcing services-team en we hebben een speciaal geheugen voorbereid:
We zullen Xiaomi 1000-werknemers Xiaomi-aandelen geven, waarvan 500-aandelen elke prestatie van Fortune Global 500 en de daaropvolgende 500-aandelen herdenken, die het geheugen zijn voor elke werknemer en familie van onze partners, bedankt voor uw steun!
Vanwege zulke grote dankbaarheid kunnen we niet stoppen, gewoon vooruit gaan.
Fortuin 500 gaat over de inkomensschaal.
Het lijkt erop dat we op dit moment een geweldig bedrijf zijn geworden, maar dat betekent niet dat het echt sterk is, het betekent geen grootheid.
Sinds de oprichting van 9 jaar geleden hebben we bewezen dat het Xiaomi-model kan worden vastgesteld en het hoogste niveau van het wereldwijde bedrijfsleven kan innemen.
Maar we zijn niet gemaakt voor dergelijk succes.
Dan moeten we op maat gaan.
Als het jongste bedrijf van 500 de beste ter wereld, zijn we begonnen met activiteiten op het hoogste wereldniveau.
Young is onze plaats.
Zolang we een jong "jeugdig hart" hebben, hebben we oneindig veel enthousiasme, oneindige mogelijkheden en overtuigingen zonder angst, van successen uit het verleden tot geweldige visioenen.
Xiaomi wordt een geweldig bedrijf!
[/ Su_quote]
Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top