Nu lezen
Xiaomi werkt samen met de luidsprekerfabrikant Sonos

Xiaomi besloot om haar verkoopkanalen in het Midden-Koninkrijk en op het platform te gebruiken Youpin hoogwaardige luidsprekers van het gerenommeerde Sonos-bedrijf zijn op de markt verschenen. Sonos is een Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van geluidsapparatuur. Xiaomi-luidsprekers zijn goed, alleen goede kunnen veel verbeterd worden in deze kwestie. Daarom kunnen mensen die een betere geluidskwaliteit waarderen, vanaf gisteren Sonos-producten kopen op de Youpin platfrom. Xiaomi zal zijn fans een betere geluidskwaliteit bieden en Sonos zal de verkoop en posities op de Chinese markt verhogen.

Xiaomi werkt samen met de luidsprekerfabrikant Sonos

Xiaomi werkt samen met de luidsprekerfabrikant Sonos

Er zijn vier luidsprekermodellen verkocht voor het Youpin-platform: Spelen: 1, Spelen: 5, Beam en PlayBase. Alle modellen zijn al lang op de markt verkrijgbaar en verzamelen zeer goede beoordelingen van consumenten, kijk maar naar de beoordelingen, bijvoorbeeld bij Amazon. Het grootste voordeel van Sonos-apparatuur is de mogelijkheid van onderlinge communicatie tussen de luidsprekers, waardoor een stereomodus ontstaat. Een andere factor die ook erg belangrijk voor me is, is de integratie met Spotify. Bovendien zijn de luidsprekers uitgerust met een microfoon zodat u kunt bellen, de Bluetooth 5.0-versie biedt gesprekken van hoge kwaliteit.

Xiaomi werkt samen met de luidsprekerfabrikant Sonos

Prijs voor de goedkoopste Sonos Play-model: 1 is yuan 1580 op de Chinese markt, $ 228. Ter vergelijking: in de Amazon-winkel slechts $ 131, uiteindelijk hebben we iets goedkoper!

Scroll To Top