Nu lezen
Xiaomi WiFi Router 3C - Poolse versie [uitpakken]

Xiaomi WiFi-router 3C

Thuis heb ik een Xiaomi HD-router met 1 TB, het werkt perfect. Beheer via de applicatie is erg handig. Zittend in de trein, kunt u de link plakken en de router zal automatisch bestanden naar uw schijf downloaden (zelfs torrents werken). Na thuiskomst wacht het bestand op ons. Ik heb een Linksys-router aan het werk WRT54G, eeuwenoude klassieker. Het werkt heel langzaam, ik besloot het te vervangen door een nieuw exemplaar. Natuurlijk was de keuze Mi, Xiaomi WiFi Router 3C.

Ik heb Xiaomi Mi Mix 2 speciaal gemaakt voor de inzending van vandaag en de komende dagen heb ik "bezramkowca" van Xiaomi beoordeeld. Recente inzendingen zijn vereeuwigd met behulp van de iPhone X.

Xiaomi WiFi Router EngelsXiaomi WiFi-router

Xiaomi WiFi-router

Eindelijk een adem van Europa

Dit is een van de weinige Xiaomi-producten die ik heb gekocht en heb een Europese plug-and-handleiding in het Engels. Laat zoveel mogelijk dingen.

Xiaomi WiFi-routerXiaomi WiFi-router 3C

Zie ook
Handvat voor Xiaomi-1 push-ups

De Xiaomi budget-routerbehuizing is volledig gemaakt van plastic.

Xiaomi WiFi-routerXiaomi WiFi-router 3CXiaomi WiFi-router 3CXiaomi WiFi-router

De router heeft twee LAN-poorten 100Mbps. Helaas is alleen de 2.4GHz-frequentie beschikbaar. Ik had al een Xiaomi-router met dezelfde uitstraling, maar de Chinese versie ondersteunde ook de 5GHz-frequentie, ik heb eerlijk gezegd niet eens gecontroleerd hoe ik heb besteld. Ik dacht dat deze ook, nou ja, voor de toekomst moet je de productbeschrijving aandachtig lezen.

Iedereen prijst de eenvoud van het configureren van Apple-routers, morgen zal het laten zien dat Xiaomi ook heel eenvoudig via de applicatie conifigans.

Scroll To Top