Nu lezen
Xiaomi zal binnenkort de Amerikaanse markt veroveren, stuurde het bericht "Hallo VS"

Geruchten over Xiaomi en de Verenigde Staten circuleren al enkele maanden. President Donald Trump is zeer terughoudend om Aziatische bedrijven in zijn land te zien, en zelfs oorlog tegen hen. Xiaomi heeft tenslotte waarschijnlijk een manier gevonden om zijn producten op de markt te brengen. Dit wordt bewezen door de activiteit van @XiaomiUSA op Twitter.

Xiaomi zal binnenkort de Amerikaanse markt veroveren

Xiaomi zal binnenkort de Amerikaanse markt veroveren

Zie meer
Xiaomi verklaart dat Pocophone F1 in de toekomst updates voor Android Q zal ontvangen

Dit is geweldig nieuws voor veel fans van het merk. De Xiaomi M365 scooters zijn erg populair in de Verenigde Staten, bedankt bedrijven die verhuur van materieel aanbieden op tijd, net als stadsfietsen in Poolse steden. Hoogstwaarschijnlijk heeft Xiaomi een partner in de VS gevonden die zal helpen om rigoureuze regelgeving voor Chinese bedrijven te omzeilen. Het blijft wachten op meer informatie, maar één ding is zeker, Xiaomi is net om de hoek.

In zijn nieuws voor de wereld meldt de Chinese reus dat software en hardware consistent moeten zijn. Kunnen de Xiaomi-laptops de Amerikaanse markt betreden? Of misschien smartphones? Onlangs viel Xiaomi Samsung aan naar Korea gaannu is het tijd voor Apple en de VS. Heeft u enige vermoedens over het starten van Xiaomi in de Verenigde Staten?