Nu lezen
Xiaomi lanceert de verkoop van de MIIIW 2 draadloze muis in 1 op Youpin

Een nieuwe computermuis gemaakt door Beijing Miwu Technology Co., Ltd. verscheen op het YouPlop-platform. De belangrijkste functie in het nieuwe MIIW-product is snel schakelen tussen twee apparaten. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop onder het scrollwiel drukken en de muis zal de modus wijzigen van de meegeleverde Bluetooth-zender 5.0 BLE.

Wat betekent dit in de praktijk? De zender wordt in de USB-poort van de laptop gestoken en via Bluetooth maak je verbinding met bijvoorbeeld de tv-box (waarschijnlijk gebruikt iemand de muis voor de tv-box ..). U bladert op Facebook op een laptop en na overschakelen op Bluetooth kunt u de Kodi-film op de tv-box wijzigen. Naast significant schakelen heeft de muis ook twee zijknoppen om over de voor- / achterkant te scrollen en te scrollen.

De MIIIW S500-muis weegt 115g en is gemaakt van een combinatie van ABS en TPU. Het apparaat is compatibel met Windows, macOS en Android in de versie van 6.0. U hebt twee vingers nodig voor de voeding, een AA-batterij.

De MIIIW S500 muis was geprijsd in China bij 199 yuan, $ 29. Dit is een andere universele gadget van het eerder gepresenteerde MIIIW-merk toetsenbord.

Scroll To Top