Nu lezen
Xiaomi lanceert een nieuwe luidspreker met de virtuele assistent Xiao AI te koop

Een andere nieuwigheid die gisteren door Xiaomi werd gepresenteerd, is een nieuwe versie van de luidspreker met een virtuele stemassistent. De belangrijkste informatie voor de meesten van jullie is de ondersteunde taal. Xiao AI begrijpt nog steeds alleen in het Chinees, dus voor mij en de meesten van jullie is het nutteloos ...

virtuele assistent van Xiao AI

De nieuwe versie van de luidspreker is in het zwart, het vorige model had een witte behuizing. De afmetingen van de luidspreker zijn 95 mm x 95 mm x 140, het gewicht is 468g. De luidspreker heeft geen ingebouwde batterij, deze moet te allen tijde met het 230V-netwerk zijn verbonden. Op de achterkant van de behuizing bevindt zich een microUSB-aansluiting voor de voeding.

Aan de bovenkant zijn er verschillende knoppen om de microfoon te activeren / deactiveren, het volume aan te passen en de pauzeknop in te drukken. De luidspreker ondersteunt Bluetooth in de 4.1-versie en een Wi-Fi-verbinding voor communicatie met andere apparaten. Als u de Chinese taal onder de knie hebt, kunt u de luidspreker vragen, bijvoorbeeld over het weer, het uur, het radiostation wijzigen of de Smart Home-apparaten bedienen.

De enige handige functie voor mensen die geen Chinees spreken, zijn telefoontjes en muziekstreaming. Kortom, niet kopen.

De nieuwe, zwarte Mijia-speaker van Xiao AI is in China geprijsd op 199 junny, $ 29. De prijs is aantrekkelijk, alleen jammer dat het geen Engels ondersteunt ...

Scroll To Top