Nu lezen
Xiaomi introduceert een thuisspeeltuin die het territorium van het kind van de rest van de kamer scheidt

Een nieuw product van het Beva-bedrijf dat kinderproducten voor Xiaomi maakt, is op de markt verschenen. In Polen wordt een dergelijk product een kinderbox genoemd, ik vind dit woord niet leuk en ik gebruik liever een speelplein.

thuis speeltuin

Een thuisspeelruimte bestaat uit afzonderlijke elementen die met elkaar zijn verbonden, u kunt de grootte aanpassen aan de woonkamer. Op een snelle manier kunt u de muren in de juiste hoek plaatsen. De volgende exacte elementen springen in de vorige scharnieren, waardoor ze voor stabiliteit zorgen. Aan de onderkant zijn zuignappen gemonteerd zodat het geheel niet beweegt.

7 speeltuin

Gemaakt van HDPE-plastic, het is veilig en niet giftig voor een kind.

[su_quote cite = "UlicaEkoligiczna.pl"Url =" http://ulicaekologiczna.pl/recykling/plastik-plastikowi-nierowny "] HDPE - Een van de veiligere kunststoffen. Pakketten met deze markering zijn geschikt voor het bewaren van voedsel en we kunnen ze zonder problemen hergebruiken. Gebruikt voor de productie van melkflessen, huishoudelijke chemicaliënverpakkingen, afvalcontainers en pijpen. [/ Su_quote]

5 speeltuin

U kunt sets kiezen uit 10-, 12-, 14- of 16-elementen. De prijs in China voor 10-items is 449 yuan, $ 66. Een set met twaalf elementen kost 499-yuan, $ 73. De twee grootste sets zijn 559-yuan, $ 82 voor 14-onderdelen en 619-yuan, wat overeenkomt met het bedrag van $ 91-dollars tegen het huidige tarief voor de grootste reeks met zestien elementen. Binnenkort moet het product verschijnen in winkels die import buiten China aanbieden.

4 speeltuin 4 speeltuin 4 speeltuin

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top