Nu lezen
Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers in de auto, maar niet alleen

Ik weet niet hoe in China, maar in Polen, de "kerstbomen" geuren die aan de achteruitkijkspiegels zijn opgehangen, pas recentelijk zijn voorgegaan. Xiaomi introduceerde twee soorten luchtverfrissers. Een in de vorm van een cilindrische doos, de andere met een vrij verrassend uiterlijk van houten kralen.

Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers in de auto, maar niet alleen

De eerste luchtverfrisser is het parfum van Prochain. De montagemogelijkheden zijn twee, de positie op het dashboard of het inbrengen in een speciale, aangesloten adapter en het plaatsen in het rooster van de voeding. Om de geur vrij te geven, drukt u gewoon op de bovenkant en de behuizing gaat open. Het geheel weegt alleen 10g, dus het mag niet uit de luchtstroom vallen.

Naturale premiums in geurolie voldoen aan de internationale normen en kunnen worden gebruikt door kinderen en zwangere vrouwen. Als de geur voor iedereen geschikt is, kan de opfriscursus het meenemen naar kantoor en naast de laptop zetten. De geur is voldoende voor drie maanden, maar als het te blootgesteld is aan de zonnestralen, kan de levensduur worden teruggebracht tot anderhalve maand. Wat is de geur? Publiceert de vertaling:

"De geur van de oranjegele Grasse-bloem bevat de zoetheid van anjers. In de eindeloze stroom van beweging voel je de verfrissende atmosfeer van de Middellandse Zee en groene poëzie in de jungle 'Xiaomi

... dit is de geur.

De prijs van de Prochain-verfrisser is 59 yuan, $ 9. Het is op het financieringsplatform en heeft al 946% van het benodigde bedrag bereikt. De verzending aan de eerste klanten begint op augustus 23 en vervolgens wordt het ook verkocht door winkels die verzending buiten China aanbieden.

Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers in de auto

De tweede geur is de eerder aangekondigde houten ballen

Toen ik de grafische thumbnail voor de eerste keer zag, wist ik niet wat het product was, het ziet er echt vreemd uit. Een langwerpig element, ik weet niet hoe ik het moet noemen ... waarin de ballen zijn geplaatst, is gemaakt van een aluminiumlegering.

Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers

Het heeft 8 houten ballen gemaakt van massief hout .. Gedrenkt in natuurlijke geuroliën. Ze bevatten ook thee-ingrediënten en plantenextracten die zeer effectief zijn in het afbreken van onaangename geuren, sigaretten, zweet en benzine. Door de ventilator wordt de geur in de auto geblazen. De ballen behouden hun geur vele dagen, genoeg voor twee maanden. Dan kunt u deze vervangen door een nieuwe en deze in plaats van de gebruikte plaatsen.

Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers

Er zijn vier geuren waaruit je kunt kiezen: een wandeling in het bos, meditatie, verfrissend fruit en Britse mode Er zijn twee kleurenversies van de zwart-witte behuizing. Afmetingen zijn 91mm x 34mm x 15mm.

Xiaomi introduceert twee luchtverfrissers

Het werkt ook heel goed als we besluiten de geur thuis of op het werk op te frissen. Kan in een luchtreiniger van Xiaomi of een ventilator worden geplaatst.

Het geheel kost 59-yuan $ 8 in China en de houten ballen zelf kosten $ 5. Luchtverfrisser met kralen is nu beschikbaar voor verkoop.