Nu lezen
Xiaomi introduceert meer jeans te koop op een crowdfundingplatform

Xiaomi introduceert meer jeans

Xiaomi presenteerde nieuwe denimjeans op het financieringsplatform. Ze lijken op de populaire Levis-merkbroeken, het 501-model. Waarom ben je geïnteresseerd in hen? De samenstelling is 100% katoen. Ik controleerde een paar paar jeans in bekende kettingen en ze hebben geen 100% katoen. Broeken raken het financieringsplatform en hebben al 131% van het benodigde bedrag bereikt.

Wie volgt mijn Twitter hij weet dat ik al heb gekocht een Xiaomi-jeans. Ik evalueer de kwaliteit van het werk heel goed, maar ik fotografeerde niet op grootte. Ik heb er rekening mee gehouden dat de grootte in Azië kleiner zal zijn dan in Europa en ik heb een grotere besteld. Helaas was het een vergissing, maar er is niets mis mee dat zou niet lukken. Een andere persoon geniet al van jeans van Xiaomi. Ze hebben een vreemd aspect. Zoals jeans, en in de taille strekken ze zich uit als joggingbroek, op een elastische band. Mensen op de eeuwige mis zullen het zeker leuk vinden.

De nieuwe broek is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en zwart. Natuurlijk zijn ze in verschillende maten verkrijgbaar, variërend van 29 tot 34. De broek heeft een rechte snit zonder vernauwing in het been. Ik hou niet van deze "toeters," Ik hou niet van de benen evenals tuck Xiaomi presenteert de promotionele foto's. Zoals ik hierboven al zei, is het grote voordeel van het Xiaomi-product de samenstelling, 100% katoen.

Zie meer
Mijia schoenen

Xiaomi DMN-spijkerbroeken waren geprijsd voor 199 yuan, $ 30. Verzending naar de eerste klanten in China start op 20 augustus.

Xiaomi introduceert meer jeans

Maattabel: