Nu lezen
Xiaomi zal Mi 9 in het volgende kwartaal upgraden naar Android Q

Xiaomi en Google combineren een goede relatie, werken nauw samen. Bewijs van "vriendschap" zijn Xiaomi-smartphones met een zuivere Android, bijvoorbeeld het Mi A1-model en de volgende generaties. Daarom zal het bedrijf dat Lei Jun beveelt, een van de eersten zijn die een officiële update van de nieuwste versie van Android ontvangt.

In de eerste ronde gaat de update naar Xiaomi Mi 9, gepland voor het volgende kwartaal. Via het Chinese sociale netwerk Weibo zoeken MIUI-ontwikkelaars naar bètatesters om nieuwe software te testen.

In de nieuwste versie van zijn systeem legt Google de nadruk op beveiliging en prestaties. Naar mijn mening is dit een goede stap. Tegenwoordig moet er evenveel nadruk worden gelegd op beveiliging als dit een kernpunt is! Onlangs, toen het geld terug te trekken uit de bank in plaats van de identiteitscontrole van de bewijslast, vroeg je om het venster naar de SMS code ontvangen op de telefoon!

De nieuwe Android Q zal restrictiever zijn in termen van de gegevens waartoe de geïnstalleerde applicatie toegang zal hebben, we zullen vergunningen moeten verlenen. Ik raad u aan om alle berichten aandachtig te lezen, het is niet langer de verkoop van games / programma's voor een paar jaar: next, next, next, finish.

Xiaomi smartphones dat de update naar Android Q 2019 ontvangt waren: Mi 9, 8 Mi Mi Pro 8, 2 Mix Mi Mi 2s Mix, Mix 3 Mi Mi 9T. De apparaten ontvangen een update in het laatste kwartaal van het 2019-jaar. Redmi-smartphones zullen hoogstwaarschijnlijk worden bijgewerkt in het eerste kwartaal van het 2020-jaar.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top