Nu lezen
Xiaomi zet op IoT, een nieuw product gemiddeld om de 4-dagen

Twee dagen geleden vond de Xiaomi-conferentie en de presentatie van nieuwe Mijia-producten plaats. Grote meerderheid van de nieuw gepresenteerde producten (met uitzondering van pen en elektrische rollen) is verbonden met het internet van de dingen. Ivd is een sector die groeit in een enorm tempo, in tegenstelling tot smartphones waarvoor de markt is al verzadigd is en de dalende verkoop van mobiele.

Xiaomi werkt hard om de koning van de IoT-industrie te worden. In de afgelopen twee jaar presenteerden ze elke 4-dagen gemiddeld een nieuw product! Haar portefeuille heeft producten aan vrijwel elke behoefte, u kunt kopen ontmoeten: luchtzuiveringsinstallaties, waterzuiveraars, lampen, televisies, airconditioning, deursloten, camera's, wasmachines, koelkasten, intercom, kluisje, schakelaars, contactdozen, klokken, motoren voor gordijnen. bijna alles!

Tijdens de CEO-conferentie van Xiaomi zei Lei Jun dat "Mijia een merk van slimme apparaten van de toekomst is." Ik ben het absoluut met hem eens.

Nen op 31 maart is het aantal IoT Xiaomi-apparaten aangesloten op het netwerk zo hoog als 171 miljoen eenheden, dit is een resultaat van 70% beter dan vorig jaar. Dit nummer maakt echt indruk, intelligente apparaten worden steeds populairder. Dit zijn niet alleen gadgets, maar ook de apparatuur die helpt in het dagelijks leven.

Naar mijn mening zou Xiaomi op twee aspecten moeten werken: de introductie van wereldwijde verkoop van al hun producten en aftreden van regionale blokkades. Ik heb een luchtbevochtiger Miji Ik kan geen verbinding maken met andere apparaten, omdat het niet kan worden toegevoegd aan de applicatie Mi Home with regio het vasteland van China, ziek ..

Scroll To Top