Nu lezen
Xiaomi muur luchtreiniger

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

Xiaomi gaat verder met het opnemen van de gepresenteerde nieuwe producten. De nieuwigheid van vandaag is de luchtreiniger Xiaomi muur, dit is de zesde inrichting van dit type in de portefeuille van de Chinese reus. Smartmi is de producent die verantwoordelijk is voor het project. Wat heeft Smartmi nog meer te bieden op het "Smart Home" -aanbod van het Xiaomi-ecosysteem? Airconditioning, verwarming en product wekt groot enthousiasme op internetfora, wc-bril.

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

Xiaomi Miji Smartmi Fresh Air System muur bevestigde trekt lucht uit de kamer, dan gaat door een reeks van filters om de verontreiniging te reinigen. Kleine deeltjes, pollen en mijten. De gereinigde lucht wordt door de motor uitgeblazen en loopt met snelheden tot 1030 rpm. Xiaomi muur gemonteerde luchtreiniger is gewijd aan een groter pand dan de meest populaire in het Pools huizen Xiaomi luchtreiniger 2. De prestaties van het nieuwe product liggen tussen Purifier 2 en Purifier Pro.

Xiaomi muur luchtreiniger

Zoals alle voorgangers heeft de wand-luchtreiniger ook verschillende opties om uit de bedieningsmodus te kiezen. Op vol vermogen, gefilterd 220m3 / h en produceert lawaai 41,3 dB, dan is het stroomverbruik is 33,8 W. De meeste stille modus maakt zuivering 52m3 / h 26,7dB 3,3W en stroomverbruik. Aan de voorzijde van het apparaat is geplaatst rond een touch screen, dus er is geen noodzaak om applicaties draaien MiHome om de toestand van de lucht bekijken in het appartement. Communiceert via een WiFi-netwerk.

Xiaomi muur luchtreiniger

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

was geprijsd op 1499 yuan, $ 238. Het product is nog niet verkrijgbaar in online winkels.

Scroll To Top